O ženama u četrdesetim

Ruski glumac Dimitrij Nagijev: Ženama je postalo jasno da nema smisla kupovati svinju zbog kobasice!

Internetom kruže ovaj post za koji mnogi misle da je došao direktno od ruskog glumca Dimitrija Nagijeva, nama poznatog u ulozi u seriji "Kuhinja"

Ljubav i zavođenje
22:08h Autor:
Ruski glumac Dimitrij Nagijev: Ženama je postalo jasno da nema smisla kupovati svinju zbog kobasice!
Foto: Profimedia

"Moram priznati da s godinama više cenim žene koje imaju preko četrdeset godina. One su poput dobrog vina - s godinama sve su bolje. Evo zašto je to tako:

Na primer, žena stara 40 godina nikad vas neće probuditi u sred noći sa pitanjem: "O čemu razmišljaš?" A znate li zašto? Zato što je ne zanima o čemu razmišljaš!

Ako je četrdesetogodišnjoj ženi previše dosadno da sa vama gleda fudbal, ona neće kukati zbog otga. Jednostavno će otići i naći sebi neku zanimaciju.

Dame u četrdesetim imaju osećaj dostojanstva i samopouzdanja. Verujte mi, sa takvom ženom nema zezanja; ona vas može odvesti na mirno mesto i upucati vas bez dvoumljenja, ako to zaslužujete...

Četrdesetogodišnja žena neće igrati mačke i miša sa vama, jednostavno će vas upoznati sa svojim prijateljicama jer poseduje 100% samopouzdanja.

Za razliku od mlađih devojaka koje će da strahuju ukoliko se učinite neprivlačnim njenim prijateljicama.

Žena u četrdesetim ima bolju intuiciju od bilo kog psihologa. Verujte mi! Ne morate da joj pričate gde ste i s kim bili, ona već to zna...

Prijatelji, čim naučite da ignorišete bore, primetićete da su žene u četrdesetim mnogo seksepilnije od mlađih devojka. I uvek su iskrene: ako ste stoka i ponašate se kao poslednji gad, reći će vam to u lice. Nikad se nećete morati zapitati šta misli o vama.

Kao što vidite, postoji mnogo razloga da se divite ženama u četrdesetim. Za sve muškarce koji vole da kažu: "Zašto kupovati kravu, kada mleko možeš dobiti besplatno!", imam neverovatne vesti: danas 80% žena nije zainteresovano za brak! Zašto? Zato što razumeju da "nema smisla kupovati svinju radi kobasice.""

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs