Istina

5 tipova žena koje je bolje izbegavati: Iz muškog ugla!

Moja preporuka je da ovih 5 žena izbegavate kako znate i umete

Ljubav i zavođenje
22:04h Autor:
5 tipova žena koje je bolje izbegavati: Iz muškog ugla!
Foto: Shutterstock

Evo o kojim ženama je reč:

Feministkinja - zastrašujuća vrsta žene. Ona proučava statistiku nasilja u porodici; redovno ide na razne proteste za prava žena; ogorčeno cokće kada neko kaže pisac, za spisateljicu i td.

Ko nije shvatio - ovu vrstu žene je nemoguće ostaviti jer bilo šta da uradite vi kršite njena ljudska prava. Zato, ako jednom uđete u vezu sa njom, moraćete da je ožnite - nema vam druge.

Sportski tip - postoje dve vrste:

Profesionalne sportistkinje - za njih nema ništa važnije od treninga i takmičenja, a glavna osoba u njihovom životu je trener - nikad momak.

Drugi tip su fitnes devojke - one idu u teretanu sa jednim ciljom - da sebi nađu momka. Pošto je pred njima širok izbor, često menjaju momke.

Kada se zabavljate sa devojkom koja je sportski tip - nema opuštanja, jer izgled je ono što je bitno.

Sponzoruša - tip devojke za koju svi znamo da nije za nas, ali nekako uvek završimo sa njom. To je ona devojka koja je fina prva dva do tri sastanka. Uopšte joj ništa ne možeš zameriti, a onda- puf: shvatiš da ti izvlači pare iz džepa poput mađioničara, a ti je gledaš i ništa ne shvataš.

Psiho - Da se razumemo, ja nisma psihijatar, ali ne treba ti diploma da bi shvatio da je ona psiho. Kod prvih trzavica u vezi ona preti da će skočiti sa mosta, preseći vene, plače za svaku sitnicu i sve tako dok ne dobije ono što hoće. Ovde imaš dve opcije: Ili da čekaš pa čuješ reči, poput: "Nije te briga za mene, egoisto!" Ili da se predaš pa da joj daš sve što ti traži.

Mada postoji i treći ishod: devojka je stvarno psihotična, napravi neku glupost sa kojom ćete morati živeti do kraja života. Stoga - pametno birajte devojke!

Instagram manijak - sve što radi, sve što vi radite (kao njen momak), mora da se fotografiše i uredno objavi na Instagram. Ona svaki dan izbacuje milion postova, opsesivno jureći nove pratioce. Gori tip od instagram manijaka, je tviter manijak. Ova vrsta devojke svoje najintimnije priče iznosi na tviter, pri tome se ne libi da sa pratiocima podeli najnoviju priču baš o tebi.

Ako sam preskočio neki tip, molim vas pišite mi u komentarima ispod teksta.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs