MLADA, LEPA I ZGODNA...

VAU, KAKVU LEPOTICU ŠETA BIVŠI SRPSKI ZET: Ova prezgodna brineta je zamenila Marijanu Mateus!(FOTO)

To što ima 60 godina i pet brakova iza sebe ne sprečava ga da i dalje zavodi najpoželjnije žene

Celebrities
16:03h Autor:
VAU, KAKVU LEPOTICU ŠETA BIVŠI SRPSKI ZET: Ova prezgodna brineta je zamenila Marijanu Mateus!(FOTO)
Foto: Profimedia

Legendarni njemački fudbaler Lotar Mateus (60) i bivši suprug Marijane Matus (ranije Kostić) osim na terenu, pažnju svetske javnosti privlači i svojim ljubavnim životom, koji je veoma buran, iako proslavljeni fudbaler gazi 6. deceniju. Mada, moramo priznati da izgleda odlično za svoje godine i da je u dobroj formi!

Trenutno uživa na plažama Meksika sa nepoznatom brinetom, a par je uslikan i kako se opušta u odmaralištu sa pet zvezdica. Kupaju se, sunčaju, a Lotar je i u par navrata slikao svoju devojku, koja ima telo kao izvajano, i koja je pozirala na stenama u mini zelenom bikiniju i u zavodlivim pozama.

Podsetimo, Lotar Mateus se početkom 2021. rastao od svoje pete supruge Anastasije i u oktobru je primećen sa novom devojkom: Tada je dao izjavu: “Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak ni ime”.

Lotar Mateus sa devojkom
Lotar Mateus sa devojkom foto: Profimedia

Pet brakova iza sebe

S prvom suprugom Silvijom, Lotar je bio u braku od 1981. do 1992. godine. Mateus je u drugi brak ušao 1994. godine sa Lolitom Morenom, švajcarskom voditeljkom. Razveli su se pet godina kasnije. Imaju sina Lorisa (29).

Sa deset godina mlađom Marijanom, koja se za njega udala sa prezimenom Kostić, bio je u braku od 2003. godine i nisu imali dece. Poznata Srpkinja posle razvoda zadržala je njegovo prezime.

Posle nje je ušao u vezu sa ukrajinskom manekenom Kristin Lilijan sa kojom se venčao u Las Vegasu 2009. godine, ali brak nije dugo trajao. Par se nije zvanično razveo, ali su oboje potvrdili da je njihova priča završena. Od svoje pete supruge Anastasije Klimko rastao se početkom 2021.

Lotar Mateus
Lotar Mateusfoto: Profimedia
Lotar Mateus
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs