Realno

Kakve su šanse da se uda devojka od 35 godina: Zašto se jednostavno ne pomiri s tim da će živeti sama do kraja života?!

Pitam za drugaricu ....

Lifestyle
Autor:
Kakve su šanse da se uda devojka od 35 godina: Zašto se jednostavno ne pomiri s tim da će živeti sama do kraja života?!
Foto: Shutterstock

Evo o čemu se radi:

Imam drugaricu, lepu, zgodnu, negovanu ženu od 35 godina. Beograđanka. Ima sopstveni dvosobni stan, dvoje dece u osnovnoj školi, radi u banci u marketingu, dobro kuva, vesele je prirode.

Shvatili ste - razvedena je.

Poenta je da se ta moja drugarica (nazovim je Slavica) udala kada je imala 25 godina. Sve po pravilima: završila fakultet u roku, dugogodišnju ljubav je posle diplomiranja krunisala brakom. Deca su brzo došla, a onda nakon nekog vremena Slavica se razvela. Bez velikih svađa i skandala. Muž je pristao mirno na razvod, oboje brinu o deci, on plaća alimentaciju uredno.

Međutim Slavici đavo ne da mira i ona bi sada da se uda, da nađe "pravu ljubav", nekog ko će da brine o njoj...

Svi joj govorimo da nije normalna, da može slobodno da se zabavlja, izlazi, ali da se ne udaje ni za živu glavu, ali... Slavica se udala još dok je imala 25 godina, ona sada gaji nadu da će veoma lako naći drugog muža, "nekoga na koga može sasvim da se osloni."

Međutim, postavila je nekoliko uslova: želi stabilnog muškarca, koji dobro zarađuje i ima svoj stan. Muškarac koji zarađuje manje od 1000 evra mesečno - ne dolazi u obzir.

Lično smatram da nema nikakve šanse da nađe tako nekoga, ali neki naši prijatelji misle da će sigurno da nađe sebi para, jer kad ciljaš visoko - doživiš i veliki uspeh. Mali snovi ne mogu na veliko da se ostvare! Šta vi mislite? Koje su šanse da mlada, lepa, zgodna žena od 35 godina, nađe novog muža?

PS. Pitam za drugaricu :)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs