Neverovatno

10 parova koji šokiraju svet: Toliko su različiti da ih nikad ne biste mogli zamisliti zajedno! (FOTO)

Prava ljubav jednostavno ne vidi godine, izgled, boju kože ili poreklo

Ljubav i zavođenje
19:36h Autor:
10 parova koji šokiraju svet: Toliko su različiti da ih nikad ne biste mogli zamisliti zajedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kažu da prava ljubav jača čak i kada se suočava sa preprekama. Iako ne postoji naučni dokaz koji to potvrđuje, ipak postoje parovi koji su izdržali test vremena i ostali zajedno iako su ih svi unapred osuđivali na propast.

1.

Kada se velika zvezda rijaliti programa Mali ljudi, Ejmi Rolof, počela zabavljati sa Krisom Marekom, već je imala četvoro dece i unuke. Nakon tri godine veze, Kris je zaprosio Ejmi i ona je pristala. U pedesetdrugoj godini Ejmi nikad nije mislila da će ponovo naći ljubav, ali jeste. Kris se zaljubio u divnu ženu, i nije mu bila bitna njena visina. Par će se ove godine venčati.

2.

Turia i Majkl upoznali su se u srednjoj školi i zaljubili. Međutim, Turia je doživela nesreću u kojoj joj je izgorelo 65% tela. Povrede su bile izuzetno teške i ozbiljne i lekari su se borili za njen život. Majkl je tada dao otkaz na poslu kako bi mogao da se stara za Turiu sve dok se ona nije oporavila. Sada su venčani i imaju dvoje dece.

3.

foto: Profimedia

Pre nego su se upoznali, Nik Džons je bio obožavaoc Prijanke Čopre. Poslao joj je SMS, par se upoznao i nakon 2 meseca su počeli da se zabavljaju. Ubrzo su se venčali uprkos tome što je Prijanka 10 godina starija od Nika.

4.

Muzičar Tejlor Hanson je imao samo 19 godina, dok je njegova devojka Natali imala 18 godina, kada su odlučili da se venčaju. Iako su mnogi verovali da njihov brak nema nikakve šanse, zbog karijere, par je "preživeo" i zajedno imaju 6 dece.

5.

Hju Džekman i Debora su u braku već skoro 24 godine. Par se upoznao 1995. godine, a ostalo je istorija. Većina ljudi ne zna da se par suočavao sa velikim problemima. Godinama su se borili sa neplodnošću, Debora je imala dva pobačaja. 2013. godine Hjuu je dijagnostikovan rak kože. Kroz sve to par je izašao još snažniji.

6.

foto: Profimedia

Majkl Daglas upoznao je Ketrin Zeta Džons na premijeri filma Zoro. Tada joj je rekao "da će biti otac njenoj deci". Par se venčao 2000. godine, a poslednjih 20 godina njihov brak je sve jači uprkos zdravstvenim problemima, raznim porodičnim problemima i kratkom razvodu.

7.

foto: Profimedia

Poznata zvezda Igre prestola, Piter Diklindž, upoznao je svoju suprugu pre 15 godina. Zaljubili su se, a da bi izbegli publicitet, venčali su se u tajnosti. Kad god se pojave u javnosti, par se drži za ruke i izgleda neverovatno srećno i zaljubljeno. Imaju dvoje dece.

8.

foto: Profimedia

Kada je Džon Travolta upoznao Keli, zaljubio se. Keli je bila u braku, pa nije htela da ulazi u bilo kakve veze. Nakon razvoda je htela "da se odmori" od loših veza i brakova, pa je počela da se zabavlja sa Džonom tek dve godine kasnije. Njihov prvi sin je rođen sa Kavasaki sindromom i umro je sa 16 godina. Uprkos teškim momentima, par je opstao u braku punih 28 godina.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs