Ljubav i nešto drugo

9 ženskih navika koje odbijaju muškarce: Čak i najprivlačnije žene ovo rade!

Žene su te koje, po pravilu, obraćaju više pažnje na izgled i ponašanje nego muškarci. Ali čak i najatraktivnije žene mogu nesvesno da rade ove stvari koje odbijaju suprotan pol

Ljubav i zavođenje
Autor:
9 ženskih navika koje odbijaju muškarce: Čak i najprivlačnije žene ovo rade!
Foto: Shutterstock

Previše šminke

Po nekad žene nemaju meru, pa stave toliko šimnke da se njihovo pravo lice ne vidi. Danas je svaka druga devojka toliko izveštena u šminkanju, pa mejkap profesionalno nanose na lice. Međutim, muškarci više cene prirodnu lepotu koja se jednostavno ne vidi ispod slojeva boje.

Nepoštovanje osnovnih pravila higijene

Bez obzira na pol, lična higijena uvek mora biti prioritet. Ukoliko nanesete parfem, a da se pre toga niste okupali ili oprali garderobu koju nosite, to jednostavno odbija ljude oko vas.

Arogancija

Dobro je biti ponosan na sebe i svoja dostigunuća, ali bez obzira na sve, nemojte se preterano izdvajati. Slušajte šta druga osoba ima da vam kaže. Ako samo naglašavate to što vi mislite, izraz je nepoštovanja.

Ako ne znate da vodite ili održavate razgovor

Samouverena žena ima temu za svakog sagovornika i zna kako da održi razgovor. To je pre svega znak inteligencije.

Mržnja prema bivšem

Ukoliko izražavate jaku mržnju prema bivšem momku, to znači da postajete opsednuti tom osobom ili prošlošću. Ako ne želite da vaš sastanak sa drugim muškarcem propadne, ne spominjite ovu temu.

Drama

Uvek vam je neko kriv, uvek vi imate najveći probelm... Izađete u grad a ne ogovara vam mesto, kafa, priča... Niko ne želi da bude u društvu takve osobe.

Opsesija

Drugu osobu ne možete naterati da se zaljubi u vas ako ga stalno zovete, šaljete poruke i terate na ponovne susrete.... To može samo da otera osobu od vas.

Temperament

Mislim da najmanje želite da druga osoba za vas misli da ste često besni i da lako planete? Naučite da kontrolišete ponašanje, najviše zbog sebe, a zatim i zbog okoline.

Nedostatak ljubaznosti i empatije

Ovo je jednostavno: budite dobri. Pazite na druge. Nemojte da vređate osećanja drugih ljudi....Muškarci zaista vole kada je žena puna empatije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs