ljubav koja ne zna za granice

On je najseksepilniji muškarac na svetu, njega žele sve žene, a on voli samo nju: Džon Ledžend otkriva recept za uspešan brak!(FOTO)

Pevač kaže da suprugo voli danas više nego na početku same veze

Ljubav i zavođenje
21:53h Autor:
On je najseksepilniji muškarac na svetu, njega žele sve žene, a on voli samo nju: Džon Ledžend otkriva recept za uspešan brak!(FOTO)
Foto: Profimedia

Džon Ledžend i manekenka Krisi Tajgen su se upoznali 2007. godine na snimanju njegovog spota za pesmu "Stereo". Krisi je bila angažovana da odigra ulogu u ekranizaciji videa za njegovu pesmu.

Čim su se sreli, varnice su sevnule, a i sama Krisi je u razgovoru za jedan časopis otkrila da se odmah nakon snimanja spota između njih nešto dogodilo, ali da su u zvaničnu vezu ušli tek nakon godinu dana.

Posle snimanja spota, Džon je otišao na turneju, ali je nastavio da se dopisuje sa Krisi. "Zaljubio sam se u nju dok smo se dopisivali. Znate ona je jako dobra sa rečima. Njen smisao za humor je ono što volim kod nje najviše. Ni ne pamtim koliko smo poruka razmenili i telefonskih razgovora obavili, ali znam da sam već tada pomislio da je ona žena sa kojom želim da provedem život."

Slučajno je saznala da joj je muž promenio pol: Ispovest para čija je ljubav jača od šokantne istine! (VIDEO)

Nakon 4 godine zabavljanja, Džon je zaprosio manekenku, a venčanje koje je, kako kaže, bilo kao iz bajke je održano 2013. godine na italijanskom jezeru Komo.

Krisi je rekla kako joj brak nikad nije bio prioritet. "Bilo mi jelepo u vezi sa njim i nikad nisam insistirala da potpišemo taj papir. Zanla sam da je naša ljubav jaka. Nisma tradicionalan tip, jednostavno sam se osećala lepo kada sam sa njim i to je sve što mi je bilo potrebno", rekla je ona.

Njih dvoje danas imaju dvoje dece, ćerku Lunu i sina Majlsa.

Na društvenim mrežama sa pratiocima dele fotografije porodičnih trenutaka i izgleda kao da idila vlada u njihovom domu.

Mi smo onaj par koji se spetljao dok smo oboje bili u braku: Evo kako izgleda naš život 4 godine kasnije! (FOTO)

Muzičar je otkrio u jednom intervjuu kako uspeva da održi strast i ljubav nakon toliko godina provedenih zajedno.

Iako Džon definitivno nije otkrio toplu vodu, još jednom nas je sve podsetio da je to jedan od vrlo jednostavnih načina kako da pokažemo partneru da nam je i dalje važan i poseban, čak i nakon 11 zajedničkih godina.

Kratka priča o ljubavnicima: Bilo jednom u Vrnjačkoj Banji!

"Kupite cveće s vremena vreme, neka vaš partner zna da vam je još uvek poseban. Meni je Krisi danas još privlačnija nego pre 10 godina jer sada to više nije samo fizički. Mi smo tim i to nas čini povezanijima nego ikad", rekao je on.

Na odmet nije ni napisati nekoliko ljubavnih stihova svojoj lepšoj polovini, baš kao što je to Džon uradio napisavši ljubavnu baladu "All of me", koju je posvetio svojoj supruzi.

Imao je paralelnu vezu dve godine, a onda se klupko ovako odmotao: To je bilo nasilje nad mojim umom i telom!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs