Zanimljiva čestitka

17 godina ljubavi Džulije Roberts i Denija Modera: Najlepša žena na svetu samoj sebi dala neobičnu titulu (FOTO)

Par se trudi da ne otkriva informacije iz privatnog života, ali s vremena na vreme iskažu poštovanje i odanost jedno drugom putem Instagrama

Ljubav i zavođenje
15:26h Autor:
17 godina ljubavi Džulije Roberts i Denija Modera: Najlepša žena na svetu samoj sebi dala neobičnu titulu (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna glumica Džulija Roberts je sedamnaest godina braka sa snimateljem Denijem Moderom obeležila noseći majicu sa starom fotografijom svog muža na kojoj vozi bicikl na zadnjem točku!

"17 godina žena kralja zadnjeg točka", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj Moder vozi bicikl.

Džulija Roberts: Ovako sam izgubila kilograme!

Moder i Roberts venčali su se u julu 2002. godine nakon zbližavanja na filmu Meksikanac iz 2000. godine, na kojemu je Moder bio angažovan kao snimatelj. U braku su dobili blizance Hazel Patrisiju i Fineusa Valtera (14) i Henrija Danijela (12).

Par se trudi da ne otkriva informacije iz privatnog života, ali s vremena na vreme iskažu poštovanje i odanost jedno drugom putem Instagrama.

Na primer, u januaru je Džulija obožavatelje nasmejala fotografijom snimljenom nakon dodele Zlatnih globusa na kojoj ljubi muža na zadnjem sedištu automobila dok jedu hamburgere.

Džulija Roberts: Evo zašto su 50-e najbolje godine života! (FOTO)

"Celo vreme smo mislili da će na dodeli biti večera i na kraju smo shvatili da je već bila ranije", otkrila je za časopis People.

Iako izbegava da govori o privatnom životu, Roberts je 2015. godine za časopis Extra otkrila da tajna njenog srećnog braka leži u puno ljubljenja.

"Kad zajedno odlazimo na posao, radno vreme provodimo zajedno i zajedno se vraćamo kući, nema smisla po povratku pitati: Dušo, kako si proveo dan?", objasnila je ona i otkrila da nakon povratka kući o poslu ne razgovaraju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs