mlađe je slađe

Britanka (51) bira mlađe partnere između 26 i 37 godina: Nikada ne bih spavala sa mojom generacijom, evo zašto!

Britanka tvrdi da su stariji muškarci usredsređeni na svoje zadovoljstvo i nepristojniji

Ljubav i zavođenje
Autor:
Britanka (51) bira mlađe partnere između 26 i 37 godina: Nikada ne bih spavala sa mojom generacijom, evo zašto!
Foto: Shutterstock

Sredovečna žena Ketrin Hardt iz Britanije za svoje partnere bira isključivo mlađe muškarce između 26 do 37 godina.

Ona tvrdi kako je većina muškaraca njene generacije gojazna, van forme, neuredna, sebična u seksu, a mlađi muškarci su počeli da je privlače kada je počela da izlazi s jednim takvim.

Deleći svoja seksualna iskustva Hardt je rekla da mlađi muškarci u krevetu više poštuju njene želje.

Strast prema mlađim muškaracima počela je nakon što ju je jedan prijatelj upoznao s Dilanom. Hardt je tada imala 47 godina, a on je bio 20 godina mlađi od nje, piše Daily Mail.

"Bilo je zabavno koliko je privlačan. Lični trener s plavim očima i plavim kovrdžama. Među nama je odmah proradila hemija. Imao je samo 27 godina. Kada me je pozvao na sastanak, nisam mogla da sakrijem sreću. Nakon sastanka strastveno smo vodili ljubav", rekla je Hardt i prisetila se kako joj je Dilan često davao komplimente dok bi bili u ljubavnom zanosu.

Magnetno polje ljubavi: Evo kakve žene privlače muškarce, a za kakvim frajerima dame otkidaju!

To što još uvek može zavesti dosta mlađe muškarce, kaže, duguje vitkoj figuri na kojoj može zahvaliti kombinaciji genetike i vežbanja.

Ona kaže kako je ostala zaprepašćena izjavom Yanna Moixa koji je rekao da mu je draže telo mlađih žena i dodala kako ona sada puno bolje izgleda nego kada je imala 25 godina.

"Nikada se nisam osećala atraktivnije. Više ne pušim niti izlazim da pijem svaki vikend kao što sam to radila dok sam studirala. Mnogo više brinem o sebi tako što vežbam pet puta nedeljno, više spavam i bolje se hranim", rekla je Hardt i dodala kako s njenim vršnjacima to ipak nije tako.

Kaže da se muškarci njenih godina zapuste, a većina njih je van forme i gojazna je. S njima jednostavno ne bi mogla da vodi ljubav.

Sigurni znakovi da se ljubav ugasila: Evo kako da proverite kad je vreme za raskid!

Hatreen nije izlazila s mnogo mlađih muškarca, a sve je počelo 2012. godine nakon raskida s Tomasom koji je bio tri godine mlađi od nje. Kada je raskinula s njim, usledio je niz bolnih događaja, uključujući i smrt njenog oca. Trebalo joj je čak dve godine da ga preboli.

Njen cilj na početku nije bio da traži mlađe muškarce, ali su je od tada samo oni i progonili. A onda je usledila serija izlazaka s muškarcima u dobi od 26 do 37 godina.

"Sjajno sam se zabavljala sa svim tim momcima i svi su me očarali željom da mi udovolje i impresioniraju, a u toj životnoj dobi muškarci imaju veliku seksualnu želju", rekla je Hardt.

Dodala je i da je do tada muškarcima dopuštala da vode glavnu reč, no sada je ona bila ta koja dominira u krevetu.

On je stariji od nje pune 43 godine: Ljudi se krste kada ih vide zajedno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs