Neverovatno iskustvo

Preseo joj seks na Badnje veče: Beograđanku pratila nesreća za nesrećom!

Toliko se uplašila da je počela da plače. Postala je potpuno očajna. Molila je za oprost i plakala poput malog deteta koje govori majci da neće više nikada da bude bezobrazno
Ljubav
21:00h Autor:
Preseo joj seks na Badnje veče: Beograđanku pratila nesreća za nesrećom!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Često se govori što sve sme, a što ne sem da se radi na Božić, Badnji dan ili neki drugi verski praznik. Priča jedne devojke iz Beograda koja je imala seksualni odnos na Badnje veče i ubrzo zažalila zbog toga definitivno je zanimljiva. Iako je poštovala veru i običaje, nikada nije tome pridavala preveliki značaj, sve do poslednjeg Badnjeg dana, kaže ova anonimna devojka.

U ozbiljnoj je dugogodišnjoj vezi i nikada nije s dečkom izbegavala seks zbog nekog praznika. Ali prošlog Badnjeg dana, dok su se mazili u krevetu kao i obično, dečko je usputno, kao u šali, predložio da ne vode ljubav to veče. Devojka se prvo nasmejala, a zatim shvatila da on misli ozbiljno. Počela je da ga zadirkuje toliko da je morao da popusti. I tako su imali seksualni odnos i te večeri, pomalo i iz inata. A kasnije, kada je devojka ustala i upalila svetlo – sijalica je eksplodirala. Uplašila se, a u glavi joj se odmah javilo – ovo je kazna. Pogledala je dečka, a on se našalio da joj je to zato što ga je ranije zadirkivala. Oboje su se nasmejali, ali njoj nije bilo svejedno. A zatim ju je opekla vruća kafa dok ju je kuvala. Samo po sebi ništa strašno, ali tada je počela ozbiljno da brine, a sitne nesreće su se nastavile.

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

Sledećih dana usledila je prava serija sitnih i pojedinačno nebitnih nezgoda, a devojka je sve vreme imala osećaj da je neko posmatra i ciljano joj šalje lošu sreću. U mislima se već videla na toboganu koji vodi pravo u pakao, a svaki put kada bi je poprskao automobil ili kada bi joj iz ruke ispao tanjir i razbio se, nije mogla da se oslobodi osećanja da je sve to kazna za nepoštovanje, čega već.

Sebe nije smatrala za osobu koja ne poštuje druge, a kada bi se smejala nečemu u šta nije verovala, mislila je da samo ismejava glupost i praznoverje. Ali sada više ne misli tako. Najgori trenutak je bio kada je napipala kvržicu na grudima. Toliko se uplašila da je počela da plače. Postala je potpuno očajna. Molila je za oprost i plakala poput malog deteta koje govori majci da neće više nikada da bude bezobrazno.

Intimna ispovest prostitutke: Evo zašto volim da radim za Božić!

U tom stanju ju je pronašla sestra i nekako je uspela da je smiri i zatim joj je zakazala lekarski pregled. Pregledi su pokazali da se ne radi o tumoru, niti o bilo čemu drugom opasnom, ali tada još nije u potpunosti verovala u to. Sada, nakon što je prošlo godinu dana, počela je da veruje da se radi o seriji slučajnosti koje je primećivala isključivo zato što je bila koncentrisana na njih. Tako je došla i do stanja prave panike. Ipak, od tada više ne ismejava neke stvari i uopšte joj ne pada na pamet seks tokom Badnje večeri, Božića, Uskrsa ili nekog drugog praznika.

Hrišćanka otvoreno o masturbaciji: To nije greh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs