Probajte i uverite se

Do boljeg seksa na prirodan način: Podignite libido na najviši nivo!

Iako je sačinjena od 92 odsto vode, lubenica sadrži citrulin, koji opušta krvne žile, poboljšava protok krvi i utiče na jačinu orgazma
Ljubav
00:18h
Do boljeg seksa na prirodan način: Podignite libido na najviši nivo!
Foto: Thinkstock

Ako u poslednje vreme izbegavate intimne odnose sa vašim partnerom, ne želite seks, osećate se loše i uveče samo želite da legnete i zaspiti, a zbog toga vam druga strana prigovara, pokušajte to da promenite.

Umesto da nastavite da kukate i žaliti se, trk u prodavnicu i kupite namirnice koje će podići vašu seksualnu želju!

1. Zbog vitamina C koji u sebi sadrži, brokoli poboljšava cirkulaciju krvi u telu, što rezultira jačim orgazmima.

2. Ako ste ljubitelj kelja, ovo je rešenje za vas! Vitamin A balansira nivo hormona, a jod koji sadrži kelj poboljšava vaše raspoloženje. Kelj takođe smanjuje upalne procese, što može poboljšati vašu fleksibilnost i izdržljivost, a to je muškarcima posebno važno.

Tajna lepote Kejt Midlton - Recept za smuti od kelja!

3. Iako je sačinjena od 92 odsto vode, lubenica sadrži citrulin, koji opušta krvne žile, poboljšava protok krvi i utiče na jačinu orgazma.

4. Bobičasto voće je takođe odličan izbor za podizanje seksualne želje. Crne maline podižu vaš libido i izdržljivost u spavaćoj sobi, borovnice poboljšavaju prokrvljenost koja pomaže pri uzbuđenju, a omega-3 masne kiseline koje se nalaze u jagodama pozitivno utiču na vaš kardiovaskularni sistem, pa samim tim i na seksualno uzbuđenje.

5. Ako vam je potreban podsticaj za seks, posegnite za egzotičnim začinima. Karanfilić se tradicionalno koristi od davnina u Indiji za lečenje erektilne disfunkcije, šafran poboljšava seksualnu učinkovitost, đumbir pojačava libido, a uz to će vas zaštititi od prehlade i gripa.

Otkrili šta žele u seksu: 5 najpoželjnijih stvari iz ugla muškarca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs