Ekspertkinja otkirva

Razlog broj 1 zašto žene ne uživaju u seksu: Problem koji odmah mora da se reši!

Žene previše pažnje obraćaju na "nedostatke" na telu, koje muškarci uglavnom i ne primećuju, zbog toga su im misli na potpuno drugom mestu
Ljubav
03:54h Autor:
Razlog broj 1 zašto žene ne uživaju u seksu: Problem koji odmah mora da se reši!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene imaju problema kada je reč o postizanju orgazma tokom seksa, a na to utiču mnogobrojni faktori.

U želji da im pomogne da uživaju što više, ekspertkinja Emili Nagoski otkrila je šta je najveća prepreka do orgazma kod žena, prenosi Hafington post.

"Ne postoji ništa za što me ljudi već nisu pitali. Zabrinuti su zbog oblika svakog dela tela - grudi, stidnih usana, masnih naslaga... To je jako veliki problem, jer je kritikovanje sopstvenog tela najveća prepreka do potpunog seksualnog zadovoljstva kod žena", otkila je Emili.

Žene previše pažnje obraćaju na "nedostatke" na telu, koje muškarci uglavnom i ne primećuju, zbog toga su im misli na potpuno drugom mestu i same sebe dovode u situaciju da je nemoguće postići orgazam.

Emili Nagoski osvrnula se na još jedno važno pitanje - koliko često treba doživeti orgazam:

Bol tokom seksa - Zašto se javlja i kako rešiti problem!

"Stalno nam se nameće da stalno treba da doživljavamo eksplozivne orgazme, što uopšte nije tačno. Čak 12 odsto žena do 28. godine nikada nisu doživele orgazam", ističe ona i objašnjava da je za loš seks krivo i društvo u kom živimo.

"Način na koji nas uče o seksu u osnovi je potpuno pogrešan! Njegova svrha, osećaj koji pruža, ko sa kim treba da ima seks... Svi treba da počnemo od samog početka kada je reč o seksu i da se pobrinemo da naša deca dobiju tačne informacije", zaključuje Emili.

Seks kao lek - 8 razloga da svaki dan doživite orgazam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs