NBI igrač je silno voleo ovu Srpkinju, snimala vrele scene sa 5 muškaraca: Sad sa 11 godina starijim Hrvatom čeka dete

Njen život je bio prilično turbulentan, a momci s kojima se zabavljala obeležili su našu eru

Ljubav
10:46h Autor:
NBI igrač je silno voleo ovu Srpkinju, snimala vrele scene sa 5 muškaraca: Sad sa 11 godina starijim Hrvatom čeka dete
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Stojiljković je naša glumica koju su zapamtili po ulozi u seriji "Jutro će promeniti sve".

Veza sa Bogdanom Bogdanovićem

Jovana i Bogdan Bogdanović stavili su tačku na vezu samo nekoliko meseci pošto su je i započelu, u periodu kada je košarkaš otišao u Ameriku i postao NBA zvezda. Odluka je, kažu, došla spontano, a Jovana je ostala u Srbiji i vredno radila na svojoj karijeri.

Košarkaša je sa Jovanom upoznala Jelisaveta Orašanin i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem.

Kako su mediji preneli, ona je "nagovorila" Bogdanovića da pogleda predstavu u kojoj je igrala Jovana.

– Bogdan nije znao ko je Jovana, ali veoma prijatno se iznenadio kad ju je ugledao. Potom je video i film “Panama”, u kom je ona ostvarila vrlo zapaženu ulogu, i tada se već prilično zainteresovao za nju, i to ne samo zbog “vrućih scena” koje je darovita glumica podelila sa kolegom Slavenom Došlom - otkrila je svojevremeno njihova zajednička prijateljica za Gloriju i dodala:

- Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha.

Malo ko bi i znao da su u vezi da nije bilo fotografija sa letovanja na Mikonosu gde su bili zajedno sa Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom Minom Milutinović.

Jovana Stojiljković
foto: Kurir / Nebojša Mandić

Jovana i Bogdan su svoju vezu započeli 2017. godine i kako su mediji preneli, verili su se nakon pet meseci veze.

Ipak, njihova veza nije uspela budući da se Bogdan preselio u Ameriku i počeo da igra za klub "Sacramento Kings", a Jovana je ostala u Srbiji i gradila karijeru.

- U početku su verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli - rekao je izvor blizak glumici za Kurir i dodao:

- Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše. Povremeno razmene poruke ili se čuju preko Vajbera, pa me zato ne bi začudilo ako budu odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu.

Jovana Stojiljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veza sa Goranom Bogdanom

Jovana je nakon ljubavi sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom sa kojim sada čeka i dete.

Goran je 2019. godine uplovio u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković, a javnost je bila oduševljana kada se saznalo za njihovu ljubavnu priču. Međutim, svako malo su se objavljivale vesti da su raskinuli, a oni bi novim zajedničkim pojavljivaljima sve to demanotivali. Konačno, već dužu vremenski period uživaju u mirnoj luci i nestrpljivo iščekuju rođenje prvog deteta, te se spremaju za najvažniju ulogu.

Glumac je jednom prilikom istakao, iako kroz osmeh, da niko ne može da ga natera da se ženi, ali da priželjkuje romantićne stvari.

Goran Bogdan
foto: ATA Images

"Ko mene može naterati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo", rekao je Goran i naglasio da živi na tri adrese.

Goran Bogdan važi za velikog šarmera i zavodnika, a nakon emitovaja filma "Otac", postao je jedan od najpopujlarnijih glumaca u regionu. Pre nego je počeo da se zabavlja sa Jovanom, bio je u vezi sa pevačicom benda E.T. - Lanom Klingor Mihić.

Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Antonio Ahel/ATA

U filmu "Panama" posebno se istakla, a vrele scene sa Slavenom Došlom raspametile su mnoge.

"Prvi dan snimanja scene seksa je neprijatan. Stvarno. Naravno, ali kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i dvne su. Što se tiče snimanja ja sam jako verovala Pavlu i kada sam pristala da igram tu ulogu nisam se uopšte razmišljala o tim scenama seksa. Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali: 'Da li ćeš moći to?', 'To je malo neprijatno'... Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije sam jako verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije i mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama", objasnila je svojevremeno Jovana.

U "Senkama nad Balkanom" vruće kadrove skupila je u društvu Andrije Kuzmanovića. U ovoj seriji, Jovana tumači ulogu sudskog veštaka, a Andrija mladog perspektivnog inspektora Pletikosića.

U seriji "Jutro će promeniti sve" tumači veoma intrigantnu ulogu. Na početku, ona započinje život sa dečkom i na korak je do braka. Međutim, iznenada menja mišljenje i započinje prilično raskalašan život. Posebno se pričalo o sceni seksa sa Milošem Vlalukinom, kao i trojci sa Miodragom Dragičevićem i Hanom Beštić.

"Južni vetar" započinje erotskom scenom s Milošem Bikovićem, u kojoj se vide njene grudi.

Vest da je glumica Jovana Stojiljković u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim partnerom hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom odjeknula je u javnosti i obradovala njihove obožavaoce širom regiona. Ipak, do dolaska bebe veza Jovane i Gorana prošla je kroz razne izazove i doživljavala velike uspone i padove.

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca Gorana Bogdana i srpske glumice Jovane Stojiljković, koja je 11 godina mlađa od njega, počela je 2019. Par se upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom" kada se među njima rodila ljubav. Od tada do danas njihova veza prošla je kroz mnoge krize, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Za njihovu ljubav saznalo se kada se na premijeri predstave "Nečista krv" u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana igrala glavnu ulogu, Goran Bogdan pojavio sa velikim buketom cveća i namenio ga glumici. Nakon toga par je i javno ozvaničio vezu.

Jovana i Goran su se povremeno mogli videti zajedno na događajima - na premijerama filmova i predstava, promocijama i drugim kulturnim dešavanjima. Međutim, u jednom trenutku sve je prestalo, a razlog je bio - raskid!

Kako se tada pričalo, do prekida je došlo zbog poslovnih obaveza. Jovana i Goran su stavili tačku na svoj odnos, a hrvatski glumac je tada objasnio za medije da su im se "putevi razlišli zbog neodložnih poslovnih obaveza".

Nekoliko meseci kasnije njih dvoje su, ipak, shvatili da im je ljubav na prvom mestu, pa su obnovili emotivnu vezu krajem 2021. godine.

Tada se pričalo se da će Goran ostati u Srbiji kako bi bio uz Jovanu tokom promocije filma "Južni Vetar" u kom glumica tumači glavnu ulogu. Ipak, glumica je sama obilazila gradove u regionu, a Bogdan je za to vreme bio u Americi gde je pokušavao da osvoji srca publike.

Njih dvoje su zajedno dočekali 2022. godinu i u jednom pulskom klubu u Hrvatskoj slavili obnovu romanse. Te večeri obnovi njihove ljubavi kumovao je Rade Šerbedžija.

Ljubav ih je spojila i na malom ekranu - partneri su bili u seriji "Senke nad Balkanom", a potom i u hrvatskoj seriji "Područje bez signala".

- Nemamo sada mnogo zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet s njim snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Osećam njegovo poverenje - otkrila je Stojiljkovićeva, koja se prvi put pojavila s dečkom na premijeri filma "Otac".

Stil/Srbija danas

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs