Kažu da je ona ubedljivo najlepša od svih žena fubalera: Ima samo 24 godine i zbog njega je promenila život iz korena

Đorđe Petrović postao je tata, kolege iz reprezentacije pripremile su mu izenađenje, a svi se pitaju ko je prelepa Đina, golmanova supruga

Ljubav
01:15h
Kažu da je ona ubedljivo najlepša od svih žena fubalera: Ima samo 24 godine i zbog njega je promenila život iz korena
Đina Petrović, Foto: Printscreen Instagram -_djinapetrovic_

Đina Petrović, i zvanično je pre tri godina ponela titulu misice, a danas je postala mama po prvi put. Naime, iako ima samo 24 godine, odlučila da porodicu stavi na prvo mesto, te je njena ljubav sa Đorđem Petrovićem, našim najskupljim golmanom, postala prava bajka.

Slavlje reprezentacije zabeleženo je videom koji je objavljen na zvaničnom Twitter (X) nalogu Fudbalskog saveza Srbije.

– Sjajna atmosfera na treningu reprezentacije Srbije uoči odlaska u Minhen i poseban dan za Đorđa Petrovića. Selektor Dragan Stojković u dogovoru sa dvojicom najiskusnijih igrača, Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, uz oduševljenje svih ostalih reprezentativaca, priredio je divno iznenađenje novopečenom tati. Na svet je došla Dorotea Petrović, a tim povodom Orlovi su napravili špalir za tatu Đorđa, a potom, kao što običaji nalažu, iscepali mu majicu – piše u nastavku čestitke Fudbalskog saveza. Srećno, Petrovići! Neka je živa i zdrava - stajalo je u opisu snimka.

Đina Petrović
foto: Printscreen Instagram -_djinapetrovic_

Prati ga u stopu, i najveća mu je podrška i ogroman vetar u leđa za sve poslovne poduhvate, te joj ni život u drugoj zemlji ne pada teško. Međutim, ova lepotica se trudi da njihovu intimu sačuva od medija. Upoznali su se još dok je Đrođe igrao u Čukaričkom, a ni uspeh, ni slava njihov odnos nisu poljuljali.

Tako se ni oko njihovog venčanje, koje su organizovali pre nego što se reprezentativni čuvar mreže na proleće 2022. preselio u SAD, nije dizala fama.

Ali, kada zavirite na njen Instagram profil, Đinina prirodna lepota će vas očarati. Ona nema ugrađene silikone, niti prenaglašene usne, a zaštitni znak joj je široki osmeh.

Kako ima istančan modni ukus, inspiracija je mladim devojkama kada je odabir odevnih kombinacija u pitanju.

Ni ne čudo nas što je tako, jer je Đina 2021. godine bila "Miss Earth Serbia", te je predstavljala našu zemlju i na "Lady of Brillancy Internacional". A mnogi su joj dodelili i krunu najlepše žene fudbalera.

Iako njen muž vrtoglavo mnogo zarađuje, ona se posvetila sopstvenom biznisu i već dve godine se bavim prodajom garderobe preko interneta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs