Ne kaže se džabe osveta se služi hladna: Ovih sedam žena su kastrirale svoje ljubavnike kada su ih izneverili

Neke žene izabrale su najsuroviji način za osvetu, ali su pored svojih žrtava i one platile cenu za to

Ljubav
Ne kaže se džabe osveta se služi hladna: Ovih sedam žena su kastrirale svoje ljubavnike kada su ih izneverili
Foto: Shutterstock

Za svoje grehe, neki muški prestupnici ponekad moraju da plate najvrednijim stvarima. U žaru trenutka, njihove druge polovine mogu ih lišiti ne samo spavanja i mira, već i glavnog znaka muškosti - njihovog polnog organa.

Nije slučajno da se žene nazivaju slabijim polom. Često patimo jer u konfliktnim situacijama ne možemo da uzvratimo fizički jačim muškarcima. Međutim, ponekad dame uspevaju da preuzmu stvari u svoje ruke i osvete se izabranicima koji su se usudili da ih uvrede na ovaj ili onaj način.

Seks
foto: Ilustracija / Shutterstock

Ovih 7 žena su baš to i uradile:

1. Uništena ljubomorom

Krajem januara 2018, stanovnica Astane Žana Nuržanova postala je glavni lik izveštaja o zločinima u svom rodnom Kazahstanu. Sve zato što je 36-godišnja žena bila okrutna prema svom dečku. Međutim sve je počelo sasvim nevino...

Iskoristivši priliku, Žana je počela da proučava sadržaj pametnog telefona svog dečka. Naravno, nije mogla da odoli i pročita njegovu prepisku sa porodicom i prijateljima. Nuržanova je smatrala posebno zanimljivim razgovor između njenog dečka sa sestrom, iz kojeg je žena saznala za neverstvo svog ljubavnika. Čovek se otvoreno divio devojci po imenu Karina i podelio njene fotografije sa rođakom.

Nuržanova je pobesnela kada je shvatila da ju je njen izabranik izdao. Međutim, nije pokrenula nikakve glasne skandale i neko vreme se pretvarala da je u njihovoj vezi sve isto. U stvari ona je skovala plan za osvetu.

Jedne januarske večeri, stanovnica Kazahstana je svom dečku ponudila hrabar eksperiment u krevetu - vezala ga je šalovima po rukama i nogama i naterala ga da pije tablete za spavanje. Kada je čovek izgubio svest, njegova devojka je započela operaciju uklanjanja testisa. Tokom zahvata napravila je nekoliko nepotrebnih rezova, zbog čega je njen dečko jako krvario. Žana nije mogla da zaustavi krvarenje dostupnim sredstvima i bila je primorana da žrtvu odveze u bolnicu. U medicinskoj ustanovi, ženu su zadržali pripadnici policije.

Seks, U Krevetu
foto: Shutterstock

2. Naknada za izdaju

U januaru 2015. slična situacija se dogodila u Kini. Feng Long, koja je tada imala 21 godinu, jednom zauvek je svog muža Fan Longa naučila lekciju o izdaji. Ljubomorna osoba uspela je nemoguće - da jednoj voljenoj osobi dvaput oduzme reproduktivni organ...

Krvavi incident je isprovocirao sam Fan. Čovek je koristio telefon svoje žene da svojoj ljubavnici pošalje pismo sa strastvenim priznanjima, ali je zaboravio da se odjavi sa svog naloga e-pošte. Feng Long je otkrila prepisku svog muža i, bez razmišljanja, naoružala se oštrim makazama. Devojka je, izbezumljena ljubomorom, upala u spavaću sobu u kojoj se u to vreme odmarao njen izabranik i lišila ga muškosti.

Kinez je prebačen u bolnicu, gde su lekari uspeli da mu ponovo zakače penis. Međutim, Feng Long nije bila zadovoljna ovim rezultatom: odlučila je da njen muž pati do kraja svojih dana. Tada je devojka ušla u njegovu sobu i po drugi put mu odsekla penis. Ali ovaj put ga je bacila kroz prozor...

Nakon toga, Fen je pokušao da pobegne sa mesta zločina. Ali nije mogla tako lako da ode: njen muž koji je krvario ju je sustigao i žestoko pretukao.

Kraj ove priče je veoma tužan: nakon duže potrage, policija nije uspela da pronađe odsečeni polni organ. Pripadnici organa reda su došli do zaključka da ga je mogla odvući neka životinja. Zanimljivo je da ljubavnica Fan Longa ga nije napustila u ovoj teškoj situaciji i mirno je prihvatila incident.

kineskinja, carica, kineska carica, žena, devojka
foto: Shutterstock

3. Dok si spavala

Godine 1993. možda najpoznatija priča o kastraciji odigrala se u Sjedinjenim Državama. Amerikanka Lorena Bobit odsekla je penis svom mužu Džonu dok je spavao. Žena je odlučila da počini zločin nakon što je njen muž došao kući pijan i silovao je. Tada se u stanju strasti Lorena uputila u kuhinju i zgrabila oštar nož za sečenje mesa... Nećemo dalje opisivati.

Nakon toga, žena je pobegla iz kuće, ponevši sa sobom polni organ, odnosno ono što je od njega ostalo. Stigavši u divljinu, Lorena je odbacila dostojanstvo svog muža i pozvala hitnu pomoć. Na sreću, penis je brzo otkriven i vraćen pravom vlasniku. Kao rezultat složene operacije koja je trajala devet i po sati, hirurzi su uspeli da ponovo zakače organ i vrate mu sve funkcije.

Lorena je uspela da izbegne zatvorsku kaznu jer je na sudu proglašena ludom. Žena je tvrdila da ju je tokom godina braka njen muž psihički maltretirao, redovno silovao i terao na abortus. Godine 1995. Bobiti su prestali da budu muž i žena.

Lorena trenutno vodi potpuno nejavni način života. Ali Džon je uspeo da se proslavi. Nakon što mu je penis prišiven, glumio je u nekoliko filmova za odrasle i generalno je uživao veliki uspeh kod žena. Prema rečima čoveka, on uopšte ne zamera svojoj bivšoj ženi i čak joj je na neki način zahvalan.

nasilje u braku, nasilje
foto: Shutterstock

4."Zaslužio je"

U julu 2011. život Amerikanca, čije pravo ime nije navedeno iz razloga privatnosti, podeljen je na pre i posle. Supruga čoveka, Ketrin Beker, nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je podneo zahtev za razvod i odlučila da se osveti. Ženi se takođe nije svidela činjenica da je njen muž počeo da izlazi sa nekim drugim.

Nakon jedne od svađa, Ketrin je svog muža vezala za krevet, prethodno ga je velikodušno nakljukala tabletama za spavanje. Dok je bio u nesvesti, Beker mu je odsekla penis. Kada se muškarac probudio, Amerikanka je prkosno bacila „plen“ u kantu za otpatke, uzvikujući tri puta: „Zaslužio si to u potpunosti“.

Policija nije zanemarila ovaj slučaj, a Ketrin Beker je na kraju uhapšena. Godine 2013. osuđena je na doživotni zatvor, ali bogalju i to se činilo nedovoljno.

„Ubila me je te noći. Nikada više neću moći da imam seks. Moje psihičko stanje se postepeno popravlja, ali neću biti isti“, rekla je žrtva, čije genitalne organe hirurzi nisu uspeli da vrat.

razvod, Torta
foto: Shutterstock

5. Čekić i srp

Veruje se da su Indijke skromne i fleksibilne devojke. Međutim, kao što znate, svašta se može dogoditi u mirnim vodama. Tako je početkom 2017. 20-godišnja Indijka lišila penisa svog 23-godišnjeg dečka.

Razlozi su bili ubedljivi: mladić je obećao da će se oženiti, ali je na kraju prevario. Roditelji napaćenog dečaka zabranili su mu da poveže svoj život sa osobom iz siromašne porodice, a on je morao da povuče svoje reči. Za devojku je ova vest došla kao udarac i odlučila je da postupi po principu „niko te neće dobiti“.

Da bi sprečila svog ljubavnika da spava sa drugim ženama, srpom mu je odsekla genitalije. Indijka je zločin počinila baš u svojoj kući, gde je svog izabranika pozvala pod izgovorom da će mu priuštiti još jednu nezaboravnu noć...

Njegovi majka i otac doveli su mladića koji je krvario u bolnicu. Očigledno, on je zaista voleo devojku: dečak se zakleo policiji da se sam lišio svog reproduktivnog organa. Inače, hirurzi nisu uspeli da vrate penis.

Indijka
foto: Shutterstock

6. Prebolela sam

U jesen 2017. godine u malom gradu Zelenodolsku, koji se nalazi u Republici Tatarstan, 47-godišnja žena obračunala sa svojim bivšim mužem tako što mu je odsekla penis. Štaviše, ona nije počinila zločin zbog ljubomore ili njegove izdaje, kako to najčešće biva.

Žena je policiji priznala da je više puta bila žrtva seksualnog uznemiravanja od strane bivšeg. Situacija se samo pogoršala kada bi popio. Ruskinji je dosadilo da živi u strahu, zbog čega se prema njemu ponašala tako hladnokrvno. Prema pisanju medija, sada bi mogla da se suoči sa do deset godina zatvora zbog namernog nanošenja telesnih povreda.

Korejka
foto: Shutterstock

7. Korejska horor priča

U septembru 2017. godine, zastrašujuća vest proširila se mnogim svetskim medijima: 50-godišnja Južnokorejka odsekla je genitalije svog 54-godišnjeg muža i bacila ih u toalet. Za mnoge komšije i prijatelje para ova informacija je bila pravi šok, jer su gospodin i gospođa Kim delovali kao neverovatno harmoničan par.

Ispostavilo se da je tokom godina braka žena nagomilala mnogo mržnje prema svom mužu. Žena je bila besna što joj obraća premalo pažnje. Umesto da vodi suprugu na sastanke, gospodin Kim je sve svoje slobodno vreme posvetio svom glavnom hobiju – golfu.

Međutim, zarad sopstvenog spasa, Korejka je rekla policiji da ju je muž uvredio i čak digao ruku na nju. Da li je gospođa Kim uspela da izbegne kaznu za zločin, možemo samo da nagađamo. Više vesti na temu ovih bivših supružnika nije bilo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs