SVASTIKA UKLJUČILA TELEFON KAKO BI ZET ČUO KAKO GA ŽENA VARA: Tajna izašla na videlo samo jednim potezom

Ovo su tajne koje su dovele do pucanja veza, a koje su razne ličnosti bile spremne da podele sa svetom.

Ljubav
07:57h Autor:
SVASTIKA UKLJUČILA TELEFON KAKO BI ZET ČUO KAKO GA ŽENA VARA: Tajna izašla na videlo samo jednim potezom
Foto: Shutterstock

Nikad nije lako kada se ljubavna priča bliži kraju. Ipak, neki odlučuju da raskinu i iniciraju prekid veze, jer su na razne načine otkrivali šokantne stvari o svojim partnerima.

Primera radi, jedan muškarac je otkrio kako je pronašao tajni dnevnik svoje supruge u kojemu je ona opisala kako prekida s njime u 10 koraka i to zbog drugog muškarca. Odlučio joj je skratiti muke i odradio to u samo jednom koraku: zatražio je razvod.

Evo kakve tajne su drugi otkrili o svojim bivšima te ih zbog toga ostavili:

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

1. Hodao sam s devojkom i postao dobar prijatelj s njenim bratom. Nakon dve godine veze, javio mi se brat i zamolio me da se nađemo na kafi i ozbiljno porazgovaramo. Rekao mi je da je vlastitu sestru uhvatio s drugim tipom koji je naš zajednički prijatelj, a njihova veza traje oko godinu dana. Čim je saznao, rekao mi je. Prekinuo sam s njom, ali sam još uvek prijatelj s njenim bratom.

2. Našla sam fotografiju supruga na Fejsbuku, zagrljenog sa drugom ženom i bebom, ispod je pisalo - predivan suprug i divno dete, tako sam ponosna. Sa mnom je bio u braku već 9 godina, deca su nam imala 6 i 8 godina.

3. Devojka mi je pokazala pozitivan test za trudnoću, nedelju pre mog odlaska na fakultet. No, shvatio sam da je to fotografija s Gugla, kupio pravi test kojeg je uradila i bio je negativan.

4. Moja je devojka je bila studentkinja iz druge zemlje. Tražio sam je na Internetu i našao blog njenog dečka, na kojemu su njih dvoje i dalje par.

5. Bili smo vereni 3 godine i pozvao me na poslovni put kako bi dokazao da me ne vara. Jedan je dan otišao na tim bilding, a ja sam krenula po grickalice u prizemlju. Kad je otvorio lift, videla sam njega i neku ženu kako se drže za ruke. Kad sam ušla, pravio se da me ne poznaje. Bila sam toliko povređena, nisam više rekla ni reč.

Prevara, Varanje
foto: Shutterstock

6. Moj mi je dečko poslao poruku da je neka riba s kojom je bio zatrudnela. Taman sam išla van sa devojkama pa su me tešile. Iselila sam se od njega nakon dva dana.

7. Nazvao me kolega i pitao jesmo li suprug i ja u otvorenoj vezi, pošto je on imao profil na Tinderu(aplikaciju za upoznavanje).

8. Jedno jutro, dok smo u braku bili 24 godine, nakon što me je suprug poljubio i otišao na posao, neko je pozvonio na vrata. Otvorila sam, a tamo je bio čovek koji mi je rekao da je njegova supruga s mojim mužem već neko vreme u vezi. I da je mom mužu rekao da će mi reći, ako ne ostavi njegovu ženu. No, moj muž je i dalje bio s njom vezi, a ovaj mi je došao to reći. Nakon toga, moj se muž nije vratio kući, već je uzeo stan i advokata.

9. Moja je žena je priznala svojoj mami da me vara. Onda je njena mama nazvala njenu sestru, svoju drugu ćerku i to joj rekla. I onda je ona nazvala mene te me pustila da slušam razgovor između njih, u kojemu je navodila mamu da sve prizna, no ova nije htela, što je zapravo bilo priznanje.

10. Moj je suprug ostavio otvoren čet na Fejsbuku i videla sam intimne poruke koje razmenjuje s drugom ženom. No, iako je on kriv za prekid, i dan danas sam ja ta "loša osoba" koja je narušila njegovu privatnost.

11. Gradila sam kuću sa verenikom. Jedne noći, probudila sam se i nije bio u krevetu. Otišla sam da ga tražim, došla do gostinske sobe koja je bila zaključana. Kad sam upala unutra, bio je s nekom drugom ženom. Napustila sam ga i danas, devet godina kasnije, u divnom sam braku s pravom osobom.

Stil/Brightside.me

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs