"Stalno bi izbegavao intimne odnose i isticao kako se čuva za brak: Onda sam saznala pravu istinu i zabezeknula se"

Prenosimo vam ispovest devojke čiji muž nije želeo da ima intimne odnose zbog razloga koji nije očekivala.

Lifestyle
Autor:
"Stalno bi izbegavao intimne odnose i isticao kako se čuva za brak: Onda sam saznala pravu istinu i zabezeknula se"
Foto: Shutterstock

Jedna devojka, požalila se na društvenoj mreži Redit, da ima određenih problema sa svojim suprugom, pošto ne želi da imaju intimne odnose pre braka.

Zbog te njegove želje, devojka je postala veoma znatiželjna i želela je da se uveri o čemu je tu zapravo reč. Tako je na svom medenom mesecu, saznala da njen suprug ima izrazito mali polni organ.

Objasnila je da je njen partner odbijao sve pokušaje stupanja u intimne odnose stalno je zavlačio kako je on staromodan čovek i kako mora da ispoštuje to zbog svojih uverenja i načina života.

tužan muškarac
foto: Shutterstock

Nakon što je otkrila da on ima neuobičajeno mali penis, potražila je savet na internetu jer se osećala krivom što se oseća uzrujano zbog toga i što joj je on verovatno lagao o tome zašto želi da sačeka do braka s intimnošću.

'Bili smo zajedno šest meseci. Bili smo vereni još šest i upravo smo se sad u subotu venčali. Doslovno sam se vratila s medenog meseca pre nekoliko sati. Nekoliko smo puta bili blizu toga da imamo intimne odnose, ali nikada nismo otišli tako daleko. Pokušavala sam, ali uvek bi prestao nakon što bi situacija "otišla predaleko", napisala je.

Primetila je da religija ne igra veliku ulogu u njegovom životu, ali da je stalno potencirao kako je staromodan i kako je to način života koji želi da vodi.

Par, Bračni par, Postelja, Krevet
foto: Igor Mojzes / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što je otkrila da mu je polni organ dugačak "oko tri centimetra", htela je da zna da li ima pravo da bude ljuta na njega.

"Jesam li ja šu**k jer pišem sve ovo i ljuta sam zbog toga što sam čekala do prve bračne noći da bih saznala da on verovatno nije tako "staromodan" kao što tvrdi da jest? Neću mu se rugati, iskreno ne znam ni kako bih započela tu temu s njim. Iskreno, ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo i otišla sam s njim u grad, ali... Ne znam. Nekako se osećam slagano. Kao da je sve poluistina... Ili mi je nešto namerno prećutao. Ovo je u najmanju ruku bilo neočekivano", napisala je.

Dobila je mnoštvo odgovora i saveta u komentarima.

"Ovo je ozbiljno pitanje poverenja", napisala je jedna korisnica Redita. "Ovde nije sporna veličina, već činjenica da kao prvo, nije joj verovao dovoljno da bi joj rekao, a kao drugo, sada mu ne može verovati da ponovo neće biti iskren prema njoj", jedan je od komentara.

Stil/24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs