KADA JE VIDELA OVO U SVOJOJ SPAVAĆOJ SOBI, ZNALA JE DA JE PREVARENA: Onda je uz pomoć jednog pitanja otkrila SVE

Laž i prevara su stvari koje se na kraju uvek otkriju, ali način na koji je ova žena uhvatila svog muža u grehu je genijalan

Ljubav
09:59h
KADA JE VIDELA OVO U SVOJOJ SPAVAĆOJ SOBI, ZNALA JE DA JE PREVARENA: Onda je uz pomoć jednog pitanja otkrila SVE
Foto: Shutterstock

Žena kojoj se iz čista mira raspao brak i koja se nakon mirnog, porodičnog života odjedanput za jedan dan našla u potpuno novoj situaciji ispričala nam je svoju priču.

Naime kada se jednog dana vratila kući sa posla, na podu u svojoj sobi pronašla je jednu neobičnu minđušu. Pokupila ju je sa poda i istog momenta je shvatila da to nije njena minđuša.

Posumnjala je da joj je njen suprug neveran i da postoji mugućnost da svoju ljubavnicu dovodi u njihov dom. Ništa nije rekla svom mužu, ali ju je proganjala pomisao da je on vara i misao kako mora da pronađe ženu koja je bila u tajnoj vezi sa njenim mužem ju je sve više opterećavala.

Kosa, Razmišljanje, Tužna, Ozbiljna žena, Zabrinuta, Minđuše
foto: Shutterstock/Ilustracija

Došla je na ideju da u jednoj grupi za izgubljene i nađene stvari na društvenoj mreži postavi sliku minđuše i da čeka da li će njena vlasnica da se javi. Postavila je sliku minđuše i napisala da ju je našla u jednom tržnom centru. Veoma brzo je dobila poruku od žene koja se javila i rekla da je minđuša njena.

Zakazale su sastanak u tržnom centru. Izvadila je iz torbe minđušu koju je našla a druga žena je izvadila drugu iz svoje torbe. Kada joj je predala minđušu samo joj je izgovorila ime svog supruga i druga žena je ostala u šoku. Bilo joj je neprijatno, počela je da muca ali na kraju joj je sve priznala. Tako je ova žena na veoma domišljat način uhvatila svog supruga u preljubi.

Svom suprugi nije mogla da oprosti izdaju i neverstvo, ubrzo ga je napustila i razvela se od njega. Nije mogla da mu oprosti i pređe preko toga što je svoju ljubavnicu dovodio u njihov porodični dom i bračni krevet.

Stil / novipočetak.com

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs