NAKON ŠOK OTKRIĆA ŠERON STOUN O PREKLINJANJU NA S*KS, BILI BOLDVIN ODGOVARA: "Da li je još uvek zaljubljena u mene..."

Nedavno otkriće Šeron Stoun o preklinjanju na polni čin, revoltiralo je glumca Bilija Boldvina.

Celebrities
Autor:
NAKON ŠOK OTKRIĆA ŠERON STOUN O PREKLINJANJU NA S*KS, BILI BOLDVIN ODGOVARA: "Da li je još uvek zaljubljena u mene..."
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumac Bili Boldvin, razbesneo se nakon što je njegova koleginica iz filma ,,Sliver" Šeron Stoun navela da ju je njihov producent Robert Evans zamolio da spava sa glavnim glumcem, čije je pravo ime Vilijam, kako bi ,,mogao bolje glumiti" u filmu iz 1993. godine.

I on trči po svojoj kancelariji u naočarima za sunce i objašnjava mi da treba da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer ako bih spavala sa njim, njegov učinak bi bio bolji, a nama je bio potreban Bili da postane bolji u filmu jer je to bio problem," Šeron je rekla tokom podkasta Luisa Teroa.

Sada, Bili Boldvin je na društvenoj mreži Iks, odgovorio na optužbe Šeron Stoun.

Bili Boldvin
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nisam siguran zašto Šeron Stoun stalno priča o meni sve ove godine kasnije? Da li je još uvek zaljubljena u mene ili je još uvek povređena posle svih ovih godina zato što sam je izbegavao?" napisao je glumac Bili Boldvin na Iksu.

Nastavio je: "Da li je rekla svojoj drugarici Dženis Dikinson dan nakon što sam snimio scenu i naleteo na njih na našem MGM Grand letu za Njujork... ,,Nateraću ga da se tako teško zaljubi u mene, učiniću da mu se zavrti u glavi ???".

Bili je dalje tvrdio da je takođe molio pokojnog producenta da ima „kreativnu kontrolu" nad njihovom scenom jer „nije želeo da poljubi Šeron".

„Pitam se da li treba da napišem knjigu i ispričam mnoge, mnoge uznemirujuće, čudne i neprofesionalne priče o Šeron? To bi moglo biti zabavno“, zapretio joj je dalje.

Sliver
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Klaudija Grin, publicista Dženis Dikinson, rekla je tada za ,,Dejli Mejl", da bi dala izjavu o Bilijevim tvrdnjama o njihovoj interakciji.

„Koliko se sećam, Šeron mi to nikada nije rekla. Nisam sigurna zašto Bili Boldvin to pominje. Obožavam ih oboje, ali to se nikada nije dogodilo", rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs