INES JE OSTAVILA ZGODNOG MUŽA OD 40 GODINA DA BI GA ZAMENILA 60godišnjakom?! Svi kažu "SREĆNICA, upala joj kašika u med"

Devojka Breda Pita, Ines de Ramon, prava je lepotica.

Celebrities
09:59h Autor:
INES JE OSTAVILA ZGODNOG MUŽA OD 40 GODINA DA BI GA ZAMENILA 60godišnjakom?! Svi kažu "SREĆNICA, upala joj kašika u med"
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Devojka Breda Pita, Ines de Ramon, izašla je u javnost sa stilom dok je u utorak obavljala poslove u Santa Moniki.

Dizajnerka nakita(31) je za svoj izlazak nosila ležerni tamno sivi džemper i izbledele farmerke u vintidž stilu. De Ramon je uparila odeću sa braon antilop čizmama u kaubojskom stilu i sivom torbom preko ramena. Zaklonila je oči parom sunčanih naočara, a u rukama je nosila kartonsku šoljicu kafe i mobilni telefon.

Ines de Ramon
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ines, koja je nedavno okončala svoj razvod sa glumcem Polom Veslijem (40) povezivala se sa oskarovcem (60) od novembra 2022.

Ines i Vesli su okončali svoj razvod više od godinu i po dana nakon što su objavili da su se rastali krajem 2022.

Bivši par, koji je kao razlog za raskid naveo „nepomirljive razlike“, venčao se 2019. i nije imao decu.

Bred Pit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U međuvremenu, Bredu je na sudu dobio u borbi za kontrolu nad francuskim vinogradom koji je posedovao sa bivšom ženom Anđelinom. Imanje Miraval, koje proizvodi nagrađivani penušavi roze, u središtu je dugogodišnje sudske bitke između njih.

Ines de Ramon, kako prenosi portal ,,Njuz", ne voli da provodi vreme sa decom Breda Pita, i kada bi deca trebala da stignu, ona obično ode negde. Tako je i fotografisana.

Takođe, poznato je da Bred Pit i Ines de Ramon, ne žive zajedno i da trenutno nema planove za tako nešto, prenosi portal ,,Marca".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs