ZA 10 GODINA BRAKA MUŽ JE SPAVAO SA HAREMOM ŽENA: Tukao me mokrim peškirom da ne ostanu masnice, a onda je ONA pokucala

Amra je žrtva nasilja od strane svog partnera, a ono što joj je on priređivao ne bi poželela ni neprijatelju

Porodica
10:55h Autor:
ZA 10 GODINA BRAKA MUŽ JE SPAVAO SA HAREMOM ŽENA: Tukao me mokrim peškirom da ne ostanu masnice, a onda je ONA pokucala
Foto: preentscreen/Youtube

Amra Beha iz Bosne je odlučila da podeli svoju priču o nasilju koje je doživela u porodici od svog partnera.

Ono što sam ja prošla nakon porođaja, ne bih poželela ni najgorem neprijatelju.

Njen partner je već u početku njihovog odnosa počeo da je odvaja od njoj dragih ljudi.

"Doživljavala sam optužbe da nijedna moja prijateljica nije dobra, da je svaki moj poznanik verovatno neki moj bivši partner, a ništa od toga nije bila istina"

Amra Beha
foto: preentscreen/Youtube

"U samoj trudnoći bilo je psihičkog nasilja, on je veoma brzo u našem odnosu mene počeo da odvaja od meni dragih ljudi. Potom je počeo i fizički da me maltretira, doživela sam da sam bila svezana crnom trakom, svezane ruke i noge i preko usta da ne mogu vrištati i bila sam iza vrata i nisam mogla prići svom detetu da ga nahranim. Moj Kan je tada bio beba“, ispričala je.

Amra kaže da je većini njenih poznanika bila čudna ta veza sa njim.

"O njemu sam znala sve laži, od toga koliko ima godina, do toga da ide do svoje majke da joj mijenja pelene i nosi hranu, ali verovatno je i to vreme provodio kod druge žene."

Posle porođaja je saznala da je drugoj napravio dete

"Posle porođaja sam doživela to da mi je druga žena pokucala na vrata i rekla da čeka dete sa njim. Ona mu je rodila dete."

U braku od 10 godina bio je sa mnogo žena

"Kroz naš brak od 10 godina tu je bio harem žena. Mene je lagao kako ide kod majke koja je šlogirana, a on je provodio vreme sa nekom drugom. Iako je imao mnogo žena, ja sam bila jedina koja je živela s njim."

Kako je istakla, maltretiranje kreće od "jednostavnih stvari".

"To krene od toga "zašto si kupila tu kremu" do "ne treba ti ovo, ne treba ti ono". Meni to nije smetalo u tom trenutku, kada sam se malo odmakla od svega toga, videla sam da sam bila u velikim problemima. Jako je teško to objasniti ljudima. Jedna moja prijateljica koja me zna videla je kako "propadam", gubim kilograme".

Amra Beha
foto: preentscreen/Youtube

"Ona mi je pomogla da odem da ga prijavim. Ja sam prolazila to fizičko nasilje od rođenja deteta do 2016. godine".

"Svi moji lični strahovi, borba za mene i moje dete, taj strah "gde ćeš" a moji roditelji nisu znali šta ja prolazim. Ja svojim roditeljima nisam rekla neke stvari. Ja sam krila to od oca koji je bio bolestan, nije to lako da se ode i kaže: Joj tata ja sam zaglibila“.

Amra kaže da je prolazila fizičko nasilje od rođenja deteta do 2016. godine, tada je prvi put prijavila.

Kod drugarice sam prespavala tri noći.

"Osećala sam dodatni strah posebno jer sam uvukla svoju drugaricu u taj problem. Kod nje sam prespavala tri noći. Uzela sam dete i bile smo kod nje u stanu. Strahovala sam ako sazna gde sam da će to biti problem. Njemu nije bitno gde sam, on će doći i napraviti problem”.

"Tukao me mokrim peškirom, to su neke njegove vojničke metode. Da ne ostanu modrice. Podnela sam krivičnu prijavu koju sam povukla jer sam se iz Sigurne kuće vratila njemu”.

Šta se desi u ženi pa se vrati?

U ženi se desi svašta, strah za sebe, strah za dete. Jednostavno nisi jaka. Ja sa 20 godina i ja danas smo dve različite žene. Posle prve krivične, prošlo je dugo vremena, prošle godine sam podnela drugu krivičnu prijavu“, rekla je Amra.

"On je jedan klasični manipulator, ali mu se nije ostvarilo šta je zamislio. Izašla sam jača iz svega, naučila puno o psihologiji”.

Nakon svih strahota koje je Amra prošla, završila je na psihijatriji sa koje je izašla sa bipolarnim poremećajem i oscilacijama u raspoloženju.

Sada ide na psihoterapiju, dobro se oseća i kaže da se više ničega ne boji.

Stil/N1 BiH

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs