CEO ŽIVOT MU KUVALA I VASPITAVALA MU DECU, A ON SVE PREPISAO LJUBAVNICI: "Meni je ostavio samo dugove"

Ispovest žene čiji je muž sve ostavio ljubavnici, dokaz je da godine provedene u zajedništvu nisu garancija da će uvek biti u zoni komfora.

Ljubav
CEO ŽIVOT MU KUVALA I VASPITAVALA MU DECU, A ON SVE PREPISAO LJUBAVNICI: "Meni je ostavio samo dugove"
Foto: Shutterstock

Često se u praksi dešava da supruge ceo život brinu o svojim muževima, a da oni na kraju sve prepišu ljubavnicama. Ovim pitanjem bave se čak i zakonske regulative, a jedna žena otkrila je kako ju je muž povredio.

Naime, ceo život mu je kuvala i gledala ga u bolesti, da bio on na kraju sve što ima, prepisao ljubavnici. Očajna žena ne prestaje da se pita čime je to zaslužila.

Žena, Zabrinuta žena, Tužna žena
foto: Shuterstock

Nakon što je sa suprugom u braku provela 23 godine, a u vezi su bili i puno duže, on je iznenada preminuo. "Žalosno je da sam nakon toliko zajedničkih godina morala saznati da je on punih 15 godina vodio dvostruki život. Da stvar bude još gora, morala sam podmiriti sve njegove dugove", počela je žena svoju iskrenu ispovest za portal Moje vrijeme.

"Novac koji smo nasliedili od strane njegove porodice ostavio je ljubavnici, a meni, našem sinu i unucima ostavio je jedino obvezu preuzimanja svih njegovih preostalih poslova i obveza koje je trebalo odraditi nakon njegove smrti. Zašto? Jer je njega takva odluka usrećivala. Ukratko, natovario mi je gomilu toga", otkrila je.

Ljubavnici novac, njoj obaveze

Tokom svih zajedničkih godina, uključujući duge godine veze pre stupanja u brak, Fani nije znala s kim zapravo živi. Nikad nije saznala da ih u braku ima troje – okolina je očigledno štitila njenog supruga.

"Zbog negativnih osoba oko mene, nisam uspela saznati njegovu lošu stranu i zaključiti šta se događa. Novac je ostavio ljubavnici uz pomoć dobrih advokata. Na svoga jedinog sina i tri zlatna unuka na kraju je i zaboravio, kao da ne postoje", napisala je.

"Prema porodici je bio toliko odgovoran da i danas snosimo posledice. Nakon svih tih godina saznati da te neko nimalo ne ceni je strašno. Strašno je i saznanje da nekoga s kim si živeo uopšte nisi poznavao. Zbog tog šoka, kad sam sve rezimirala, u psihi mi se rodio osećaj kao da nikad nije ni postojao ni on ni brak", opisuje.

Okolina je ćutala

Trudi se, piše, verovati da niko nije vredan toga da ona uništi sebe, iako ju je uništio već samim time što je okolina znala.

"Mislim da su u ovakvim situacijama važna deca, unuci i njihovo zdravlje i život, a vlastito narušeno zdravlje moramo prihvatiti i živeti dalje s kakvim-takvim elanom. Kad god se prisetim nečeg lepog iz tog braka, uvidim da nisam zaslužila takav kraj, a dalje se mora", promišlja gospođa Fani.

Jedino što joj zakonski ostalo, to je brak na papiru, ništa više od toga. "Radi sina ne želim iznositi još prljavih detalja, jer on nije mogao birati svoje roditelje i nije zaslužio takav postupak jednog roditelja. Nije bilo moralno sav taj veliki novac oduzeti vlastitom detetu i unucima koji su najvrednija stvorenja naših života. Lično smatram da sve svoje treba dati njima", rekla je.

"Ima trenutaka kad se setim našeg skromnog, ali zadovoljnog zajedničkog zivota i istih pogleda na svet, naših zajedničkih zanimacija, a onda naleti ‘ali’ i sve je uzalud, moraš se vratiti u grubu realnost. Nakon svega sam zaključila da u svakom trenutku, pa i u zajedničkom životu s nekim, čovjek mora voditi računa o sebi, a ne sve predati onome za koga si se predao tj. s kojim si razmenio zavete da ćete do groba pripadati jedan drugome i svojoj deci", zaključuila je žena.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs