OVA ŽENA JE POSLE 10 GODINA BRAKA SAZNALA DA JE UDATA ZA BRATA: Poražavajuće otkriće konačno složilo sve kockice

Mnogi kažu da parovi nakon puno godina provedenih u braku počinju da liče jedan na drugog, ali šta ako to nije slučajnost

Ljubav
22:15h
OVA ŽENA JE POSLE 10 GODINA BRAKA SAZNALA DA JE UDATA ZA BRATA: Poražavajuće otkriće konačno složilo sve kockice
Foto: Shutterstock

Selina i Džozef iz Kolorada zajedno su proveli 17 godina i izgradili divnu porodicu sa troje dece, kada je Selina odlučila istražiti svoje porodično stablo.Žena je tada doživela veliki šok, jer je otkrila neverovatnu istinu. Naime njen suprug Džozef je takođe bio njen rođak.

Nakon ovog skandaloznog otkrića Selina je izjavila: " On je i dalje, i biće, moje sve. Neću dozvoliti da “malo krvi” uništi ono što smo stvorili, ovu prelepu porodicu"

Udala se za svog muža 2006. , 10 godina kasnije uradila je DNK test 2016. i to ju je, kako kaže, zaista prestrašilo.

porodično stablo
foto: Shuterstock

"Brat i žena doživotno! Postoji razlog zašto neki parovi liče"-našalila se nesrećna žena.

Objasnila je kako su nakon otkrića nastavili dalje: "Moja deca i moj muž su meni sve i to smo preboleli. Sva naša deca imaju deset prstiju na rukama i nogama" dodala je.

Rekla je i kako ona i Džosef nisu imali pojma da su u rodu kada su se prvi put upoznali i da su se zabavljali četiri meseca pre nego što su se verili.

Takođe Selena se našalila da je ta vest “dobar ledolomac”, ali je pozvala druge parove da provere svoje porodično stablo. Trenutak kada je otkrila da joj je muž zapravo rođak opisala je kao poražavajući, ali kaže da je njihova ljubav jača nego ikad i da je ignorisala negativne komentare i kritičare koji su im predlagali da se razvedu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs