Otac mu je bio profesionalni ubica i veliki švaler: Zbog njega ova 2 glumca veruju da su braća

Glumci su toliko bliski da se osećaju kao braća, a možda ih osećaj ne vara, ovo je njihova neobična priča

Celebrities
12:21h
Otac mu je bio profesionalni ubica i veliki švaler: Zbog njega ova 2 glumca veruju da su braća
Foto: Profimedia

Glumci Vudi Harelson i Metju Mekonahi dele čvrtu vezu i snažno prijateljstvo, retko viđeno u Holivudu, njihove porodice su veoma bliske i spremni su da se zauzmu jedni za druge u svakoj situaciji.

Međutim u jednom trenutku su otkrili neke zanimljive informacije, možda nisu samo prijatelji, već i polubraća!

Metju Mekonahi
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Naime Mekonahijeva majka je prva razvila ovu priču. U podkastu, glumac je rekao da su pre nekoliko godina sedeli u Grčkoj i razgovarali o tome koliko su oni i njihove porodice bliski, kada je iznenada njegova majka rekla: „Vudi, poznavala sam tvog oca. Svi su razumeli koje detalje je izostavila nakon što je izgovorila „znala“. Bila je to reč ispunjena posebnim značenjem.

Nakon ove ispovesti, glumci su počeli da proučavaju svoje porodično stablo i malo po malo počeli da prikupljaju sve podatke koje su znali o svojim rođacima, što je otkrilo mnoge zanimljive činjenice. Tako se ispostavilo da su Harelsonov otac i Mekonahijeva majka bili u Teksasu u isto vreme kada su se Metjuovi roditelji razveli. Osim toga, moguća braća su takođe pronašla i račune sa mesta gde su se oni sastajali.

Čini se da bi jednostavan DNK test mogao da stavi tačku na ovaj slučaj, ali glumci za sada ne žure da pribegnu njegovoj pomoći. Mekonahi ne krije da se plaši da sazna pravu istinu o sebi i svojoj porodici. „Vudiju je malo lakše da kaže: „Hajde da uradimo DNK test“ – šta ima da izgubi? Meni je teže, jer preuzimam veliki rizik. Test može pokazati da moj otac nije moj. Ionako sumnjam u ovo već 53 godine. Ali imam više da izgubim od Vudija“, objasnio je glumac.

Metju Mekonahi
foto: Juan Rico / Backgrid USA / Profimedia

Metju je dodao i da porodične fotografije unose dodatnu zabunu: "Moja porodica misli da sam na nekim Harelsonovim fotografijama ja, a njegova porodica misli da je na mnogim mojim fotografijama on."

Podsetimo, otac Vudija Harelsona, Čarls osuđen je 1960. godine za oružanu pljačku, a 13 godina kasnije poslat u zatvor zbog ubistva. Godine 1981. ponovo je osuđen na dve doživotne kazne za ubistvo okružnog sudije. Više puta je pokušavao da pobegne, a njegov poznati sin je pokušao da očisti reputaciju svog oca - unajmljenog ubice, ali uzalud. Na kraju 2007. Čarls Harelson je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji.

Vudi Harelson
foto: HBO / Planet / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs