Mina je rekla mužu "snađi se, ja ne mogu da rodim": Kad mi je doktor rekao da sam jalova, moje molitve je Bog uslišio

Kako kaže pevačica, ona svaki svoj plan prepušta Bogu i sigurna je da sve što se desi na tom putu, da je ono pravo

Celebrities
11:58h Autor:
Mina je rekla mužu "snađi se, ja ne mogu da rodim": Kad mi je doktor rekao da sam jalova, moje molitve je Bog uslišio
Foto: preentscreen/Youtube

Pevačica Mina Kostić otvoreno je govorila o bolnim trenucima svog života kada su joj lekari rekli da ne može da postane majka. Uprkos toj teškoj prognozi, Mina je sa svojim tadašnjim partnerom, kolegom Igorom Kostićem, dobila ćerku kojoj su dali ime Anastasija. Njena priča o tome kako je postala majka u neverovatnim okolnostima i kako je vera u Boga igrala ključnu ulogu u tom procesu, često je bila tema njenih intervjua.

Mina Kostić
foto: preentscreen/Youtube

Mina je više puta isticala da veruje da je Bog uslišio njene molitve. Iako su lekari bili pesimistični u vezi sa njenim mogućnostima da zatrudni, ona se svakodnevno molila, ujutru i uveče, i na kraju dočekala rođenje ćerke. Upravo ta vera joj je, kako kaže, pomogla da prebrodi sve životne teškoće.

Rekla sam Igoru da ne mogu da rodim dete, da se snađe, jer su mi lekari rekli da sam jalova. A onda se desilo pravo čudo. Svaki dan sam se molila Bogu i devojčica se rodila. Dete raste, u kontaktu smo, i najvažnije mi je da ima ljubav sa obe strane – objasnila je Mina. Naglasila je da je tokom tog procesa shvatila kako treba da se ponaša i da se pridržava principa vere.

Mina Kostić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je tokom godina prolazila kroz razna emotivna razočaranja, Mina nikada nije prestala da veruje u ljubav, ali je sada za nju najvažnija ljubav prema Bogu. Kako kaže, prava sreća je došla tek kada je svoje srce potpuno predala Bogu. Ta transformacija donela joj je unutrašnji mir i osećaj da joj više ništa materijalno nije potrebno.

– Oko mene je sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kad sam predala svoje srce Bogu. Od tog trenutka, osećam se ispunjeno i ništa mi više ne treba. Volela bih da pronađem pravu ljubav, ali do sada su me sve ljubavi mnogo koštale, i emotivno i finansijski. Udala sam se i stavila sve što imam na njegovo ime – pričala je Mina, aludirajući na finansijske i emotivne gubitke koje je pretrpela tokom svoje prošle veze.

Kostićeva je u jednom intervjuu za „Kurir“ otkrila da je pretrpela veliku izdaju i finansijske gubitke u braku, ali da je uspela da oprosti. Dodala je da je kroz takve situacije prošla i većina njenih koleginica, što je, kako kaže, uobičajeno u njihovom poslu.

Uprkos svemu, Mina je danas potpuno posvećena veri i veruje da sve što se dešava ima svoj razlog. Kako sama kaže, svaki plan koji ima prepušta Bogu i veruje da će on odrediti njen put.

– Imam svoje planove i želje, ali sve sam prepustila Božijim rukama. Svaki dan se zahvaljujem i molim, jer je to najvažnije – izjavila je pevačica.

Zaključila je da najlepše stvari u životu obično dođu kada ih najmanje očekujemo. Danas se oseća srećno i ispunjeno, a tu unutrašnju sreću smatra najvećim bogatstvom koje čovek može da ima.

– Kada sam digla ruke od svega i rekla „baš me briga“, tada je sve došlo na svoje mesto. Ne razmišljam previše, samo živim svoj život, svaki dan. Ne kao da mi je poslednji, ali kao da je svaki trenutak dragocen – objasnila je Mina Kostić, ostavljajući poruku da je u životu najvažnije živeti u trenutku i verovati u bolje sutra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs