HOROSKOP - ŠTA DONOSI MLADI MESEC U MARTU: Ovo je period za sanjarenje i ostvarivanje ne mogućeg, negujte kreativni duh

Mladi Mesec u znaku Riba naša je prilika za sanjarenje i vizualizacije onoga što bismo želeli da stvorimo. Možemo se osećati posebno kreativno u ovo vreme, i uhvatiti se u koštac sa maštarijama i novim idejama

Horoskop
HOROSKOP - ŠTA DONOSI MLADI MESEC U MARTU: Ovo je period za sanjarenje i ostvarivanje ne mogućeg, negujte kreativni duh
Foto: Shutterstock

Ovog 10. marta 2024. godine nebo će obasjati mladi Mesec koji će se kretati u znaku Riba, a sa sobom će donijeti obilje kreativne energije. Mladi Mesec predstavlja početak novog ciklusa, a novi ciklus nam donosi novu energiju astrološke nove godine i transformativne energije sezone pomračina.

Mladi Mesec u martu zapravo je jedan od najboljih u godini za negu našeg kreativnog duha te zaranjanje duboko u snove i intuitivnu praksu. Osećaćemo podršku kada se radi o ovim područjima naših života pa je bitno otvoriti put važnoj energiji kako bi preusmerila našu svakodnevicu, ali i život uopšte.

Preduzimanje kreativnih poslova takođe je povoljno pod ovim mladim Mesecom, ali pokušajte ne razmišljati o tome. Ova energija ne želi da se umotamo u svoj um razmišljajući o svim detaljima, ona želi da slušamo srce, verujemo i budemo u redu s nizvesnošću puta.

devojka, mesec, crno bela fotografija
foto: Shutterstock

Mladi Mesec u znaku Riba smatra se Supermesecom jer će biti blizu Zemlje. Upravo zbog toga ćemo njegovu energiju osetiti kao posebno jaku i iznenađujuću.

Važno je iskoristiti ovu pojavu kako bismo uneli novu, svežu i nadahnutu energiju u svaki kutak vlastitog života. Ovo je najbolje vrijeme za održavanje vizije i dopuštanje prevlasti kreativnom nadahnuću. Sada je pravi trenutak za prizivanje obilja i manifestovanje dolaska sreće i uspeha.

Mladi Mesec znači početak Mesečevog ciklusa, a puni Meseci njegov vrhunac. Puni Mesec koji sledi nakon mladog Meseca zapravo je pomračenje Meseca, a to samo pridodaje njegovoj snazi. Pomračenja su uviek vrlo transformativno razdoblje u godini. One imaju tendenciju doneti promene, pomake i preokrete koji nam omogućavaju podići se na viši nivo i dosegnuti novu evoluciju svesti. Iako ponekad mogu biti izazovna, pomračenja nas uviek postavljaju tamo gde trebamo biti.

Pomračenje koje slijedi nakon ovog mladog Meseca osvetli će naše odnose. Mogli bismo postati saosećajniji i biti skloniji oproštaju. Možda ćemo otkriti kako naša romantična strana preuzima prevlast, pomažući nam omekšati i jasnije reći što osećamo. Međutim, iako je ovo prekrasna energija, moramo voditi računa o donošenju odluka i ubaciti dozu realnosti u ružičastu stvarnost koja nas sada okružuje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs