TAJNO SE VOLELI 3O GODINA, NIKAD NISU BILI INTIMNI: Ta ljubav sve ostavlja BEZ DAHA, njegova žena ovako SPREČILA PREVARU

Neke ljubavi su neopisive, a takva je bila i veza između čuvenog Džon Travolte i Kristi.

Ljubav
07:23h Autor:
TAJNO SE VOLELI 3O GODINA, NIKAD NISU BILI INTIMNI: Ta ljubav sve ostavlja BEZ DAHA, njegova žena ovako SPREČILA PREVARU
Foto: Printscreen Youtube/ABC NEWS

Kristi Eli bila je netipična holivudska zvezda, živela je život punim plućima, a ni skandali joj nisu bili stvari, ali o jednoj stvari je uvek pričala sa puno emocija - njenoj neverovatnoj romanski čuvenim Džon Travoltom, sa kojim je glumila u u filmu "Gle ko to govori".

Eli se proslavila u popularnoj TV seriji "Kafić uzdravlje" u kojoj je od 1987. glumila lik Rebeke Houv. Godine 1991. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu i Emi za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emi dobila je 1994. za ulogu Sali Gudson u filmu "Davidova majka". Značajne uloge ostvarila je i u filmovima "Star Trek II: Khanov bijes" i kultnom filmu "Drop Dead Gorgeous".

O ljubavi sa Travoltom i danas se pričaju razne priče

Kirsti i Džon priznali su da su se zaljubili jedno u drugo kada su zajedno snimali, ali tvrdili su da se nikada nisu upustili u vezu jer su oboje u to vreme bili u braku.

"Mislim da sam poljubila Travoltu. Zamalo sam pobegla sa njim i udala se za njega. Volela sam ga i još ga volim. Da nisam bila udata, sigurno bih se udala za njega", rekla je Eli u jednom intervjuu.

Džona je nazvala i ljubavi svog života, a detalje njihove veze iznela je i u podkastu "The Dan Wootton Interview" u septembru 2018. godine.

"Džon bi se složio da su ta osećanja bila obostrana. Nismo se upustili u vezu i to je jedna od najtežih stvari koje sam ikada uradila jer sam bila ludo zaljubljena u njega. Bilo nam je zabavno zajedno, ali nismo imali seksualnu vezu jer nisam želela da varam supruga. Ali mislim da je ovo još gore, jer sam dopustila sebi da se zaljubim u njega i ostala sam zaljubljena još dugo vremena", ispričala je glumica.

Džon Travolta, Keli Preston
foto: AP / Chris Pizzello

Prisetila se i kako joj se jednom prilikom zbog toga suprotstavila Travoltina supruga.

"Keli mi je prišla i pitala me zašto flertujem s njenim suprugom. I tada sam to odlučila da privedem kraju", priznala je Kirsti koja je, poput Travolte, bila članica kontroverzne sajentološke crkve.

Borba sa opijatima

Nakon što joj se brak raspao, kako je isticala, bila je depresivna i okrenula se kokainu radi utehe. Objasnila je:

- Povukla sam jednu liniju kokaina i rekla sam: "O moj Bože, radiću ovo svaki dan do kraja života!"

Glumica, kada se jednom navukla na smrtonosni beli prah, zamalo je uništila svoju karijeru:

- Većina ljudi koje poznajem, bukvalno, prošla je rehabilitaciju od droge dva ili tri puta. Razlika je u tome što ovaj program zaustavlja efekat rotirajućih vrata. Za mene to znači biti bez droga i naučiti da funkcionišem u životu. Ovaj program mi je spasio život i započeo moju glumačku karijeru. Kada sam bila dizajnerka enterijera u Vičiti, bila sam narkomanka i život nije išao dobro. Često bih govorila da sam bolesna, pravdajući se samo da bih mogao da koristim kokain. Kada sam došla u Los Anđeles 1979. godine otišla sam u centar za detoksikaciju u Narkononu. Bilo je kao noć i dan kada sam završila program. Od tada nikad nisam imala želju da se drogiram. Kada sam bila strejt, imala sam hrabrosti i energije da pokušam da postanem glumica. Svoju karijeru dugujem svojoj volji da prestanem da koristim.

Preminula je krajem 2022. u dobi od 71 godine nakon kratke borbe s rakom, a tužnu vest objavila su na Instagramu njena deca.

"Umrla je okružena članovima najuže porodice. Hrabro se borila protiv bolesti. Koliko god je bila neverovatna na filmskom platnu i na ekranu, bila je još neverovatnija majka i baka", stajalo je u objavi porodice.

Sa druge strane, i Travolta se oprostio od nje veoma dirljivom porukom.

"S Kirsti sam imao jednu od najposebnijih veza. Volim te Kirsti. Znam da ćemo se videti opet", napisao je tada glumac.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs