S MUŽEM SAM OD 17. GODINE I MISLIM DA SAM MNOGO PROPUSTILA U ŽIVOTU: Maštam o intimnim odnosima s drugima, ŠTA DA RADIM?

Iskustvo žene koja ima muža, a mašta o drugim muškarcima mnoge je šokirao.

Ljubav
Autor:
S MUŽEM SAM OD 17. GODINE I MISLIM DA SAM MNOGO PROPUSTILA U ŽIVOTU: Maštam o intimnim odnosima s drugima, ŠTA DA RADIM?
Foto: Shutterstock

Ovorene veze sve više postaju popularnije, a koncept je takav da dva partnera slobodno mogu da imaju odnose i sa nekim drugim. Sve više je onih koji to praktikuju u brakovima, a ispovest žene koja je pala u očaj nakon što

"Ljudi misle kako sam srećna jer sam se skrasila sa svojom prvom ljubavi, i jesam, no propustila sam razna iskustva, poput seksa s nekim drugim", piše žena.

Toliko me uzbuđuje pomisao na seks s drugima da ću svom mužu predložiti otvorenu vezu. U životu sam spavala samo s njim i sada očajnički želim provesti svoje fantazije u delo, ali ne želim pritom uništiti brak. Meni je 27 godina, a mom mužu 30 i upoznali smo se kad sam imala 17, a venčali smo se kad sam imala 22 godine, ispričala je žena anonimno u pismu seks terapeutkinji i The Sun kolumnistkinjii Deidre.

Ljudi, kaže, misle da je srećna jer se skrasila sa svojom prvom ljubavi, a i jeste, osim što misli da je propustila razna iskustva.

"Obožavam ga i naš seks je dobar i pun ljubavi, ali pitam se je li možda s nekim drugim bolji? Pa čak i ako nije bolje, bit će drugačije", rekla je. "Moje maštarije o drugim muškarcima počele su kada je jedan muškarac razgovarao sa mnom u kafiću. Bio je jako zgodan i, iako sam ga odbila, te sam se noći zatekla kako razmišljam o njemu dok sam se zadovoljavala..."

"Sledeći put kad smo suprug i ja imali intimne odnose, zamislila sam da je on taj drugi tip i orgazmi su mi bili jači nego ikada. Otada se često uhvatim kako očijukam s muškarcima. Ne želim se razići sa svojim mužem, pa bi otvorena veza verovatno bila savršena u mom slučaju?", pitala je.

Poverenje je najvažnije

"Otvorene veze nisu čarobna formula koju mnogi traže. Kako bi ne-monogamija funkcionirala, oboje morate biti sigurni u ovog drugog, puno komunicirati i imati potpuno poverenje. Prečesto me čitatelji kontaktiraju kada slični dogovori pođu po zlu; netko se oseća loše, ljubomoran je ili se, još gore, zaljubio u treću osobu", napisala joj je Deidre.

"Ako ste sigurni da želite pokušati s otvorenom vezom, pažljivo sa svojim mužem raspravite detalje tog dogovora i unapred dogovorite sva pravila. Biste li mogli više puta spavati s tom trećom osobom? Želite li znati s kim je on bio? Biste li s tom osobom išli na dejtove ili bi to bio samo seks? Mnogo je pitanja oko kojih se treba usuglasiti, a smatram i da bi za vaš brak bilo bolje da ponovno pokrenete uzbudljiv seksualni odnos sa svojim mužem", dodala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs