ZOVU JE "ITALIJANSKA ANA BRNABIĆ", VOLI LEPOTICU KOJA JE PRAVA MISTERIJA: Ova veza je najbolje čuvana tajna među elitom

Eli Šlajn je sve poznatija dama u svetskim političkim krugovima, a neretko se može čuti da je zovu "italijanska Ana Brnabić". Ima veoma zanimljiv ljubavni život o kojem trenutno mediji bruje!

Ljubav
14:18h Autor:
ZOVU JE "ITALIJANSKA ANA BRNABIĆ", VOLI LEPOTICU KOJA JE PRAVA MISTERIJA: Ova veza je najbolje čuvana tajna među elitom
Foto: Cecilia Fabiano / LaPresse / Profimedia

Iako mnogi ovde kod nas nisu još čuli sa Eli Šlajn, ova dama i te kako krči put do velikih uspeha u političkim vodama! Izuzetno je cenjena u tim krugovima širom sveta, a pažnju je privukla vodeći kapmanje Baraka Obame. Od tada je napredovala munjevitom brzinom i u februaru je postavljena na čelo Demokratske partije (PD), za generalnu sekretarku, što se desilo prvi put u istoriji italijanske levice.

Zapravo, 38-godišnja Šlajn je najpoznatija LGBT političarka u Italiji, baš kao Ana Brnabić u Srbiji. Šlajn je poslanica u skupštini od oktobra 2022, ima američko i italijansko državljanstvo, rođena je u Švajcarskoj, a otac joj je politikolog i američki akademik, poreklom Jevrejin Aškenazi, majka Italijanka, profesorka prava.

Eli je završila Pravni fakultet u Bolonji, već tokom studija započela je politički angažman kao aktivistkinja levice, 2008. odlazi u Ameriku i učestvuje u kampanji predsednika Baraka Obame. Od 2014. do 2019. godine je evroparlamentarka za Italiju, a 2020. se kandidovala i postala potpredsednica regiona Emilia Romanja.

U februaru 2020, Šlajn je objavila da je biseksualka. Sebe opisuje kao feministkinju i progresivku. Suočila se sa antisemitskim zlostavljanjem, a uključivali su je i u teorije zavere da je finansira jevrejski finansijer Džordž Soroš. Osim toga doživljavala je torture zbog komentara na račun svog nosa za koji je sama rekla da je etrurskog, a ne jevrejskog porekla.

U decembru 2022. godine, piromani su zapalili i uništili automobil koji je koristila njena sestra, Suzana Šlajn, diplomatkinja u Atini, što je navelo aktuelnu premijerku Italije Đorđu Meloni da izrazi svoju „duboku zabrinutost“.

Eli Šlajn je trenutno u vezi sa prelepom Paolom Beloni (28).

Ime Paole Beloni prvi put se pojavilo na naslovnicama 2023. godine, kada su se na mrežama našle njihove paparaco fotografije. Šlajn je kasnije javno protestovala zbog fotografija koje su objavljene bez njene volje, piše Wanted.

"Otkrivanje emotivne intime nekoga u medijima je nepravedan čin i naziva se nasilno ‘autovanje’. Bila sam uznemirena zbog toga, ali na sreću nisam poništena, jer imam mrežu prijatelja i porodice koja me podržava. Samo se pitam šta bi se desilo da nisam imala tu mrežu", rekla je tada Eli Šlajn, prenosi chiecosa.it.

Inače, o Paoli Beloni nema mnogo informacija o tome čime se bavi, zna se da se kreće u najprefinjenijim intelektualnim krugovima u Italiji, da je bliska sa piscem Robertom Savijanom i da je bila prijateljica poznate književnice Mikele Murđe, koja je nedavno preminula od raka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs