MARIJA JE NA SUROV NAČIN SAZNALA DA JE KUBURA VARA: Cela Srbija gledala je slike na kojima ljubi 18 godina mlađu

Cela Srbija videla je kako je srpski glumac prevario ženu s 18 godina mlađom, a onda je nastao skandal.

Ljubav
Autor:
MARIJA JE NA SUROV NAČIN SAZNALA DA JE KUBURA VARA: Cela Srbija gledala je slike na kojima ljubi 18 godina mlađu
Kako je srpski glumac prevario ženu s 18 godina mlađom, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Marija Srećković i Aleksandar Srećković Kubura bili su u naizgled idealnom braku u kojem su dobili dva sina. Međutim, porodičnu idilu narušila je glumčeva preljuba. Naime, 2015. godine u javnost je dospela informacija da je Kubura prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

Glumac je uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Aleksandar Srećković Kubura, kubura
foto: ATA Images

"Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube", ispričala je tada za medije Petrina drugarica.

"Brak između Marije i Kubure, koji je bio u krizi, dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa", pričao je tada za "Kurir" izvor koji je bio dobro upućen u život sada već bivših supružnika.

Marija i Kubura su svom braku dali još jednu šansu i pokušali da prevaziđu krizu. Ipak, nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem. Tada je Marija uslikana u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti. Svi su im tada predviđali razvod, ali ni tada zakonski nije usledio. Nastavili su da žive na istoj adresi, donedavno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs