KADA SAM IMALA 18 GODINA I UČESTVOVALA NA IZBORU ZA MIS, MOJ MUŽ JE IMAO 7: Sedeo je sa tatom ispred TV i gledao me

Ljubavna priča Prijanke Čopre i Nika Džonasa i danas je jedan od najromantičnijih na svetu. Njih dvoje su dokaz da prava ljubav uvek nađe put

Ljubav
12:28h Autor:
KADA SAM IMALA 18 GODINA I UČESTVOVALA NA IZBORU ZA MIS, MOJ MUŽ JE IMAO 7: Sedeo je sa tatom ispred TV i gledao me
Neobična ljubavna priča glumice koja je od muža starija 11 godina, Foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Gostujući u jednoj emisiji, Prijanka Čopra je ispričala kako je izgledao prvi momenat kada ju je video njen tada budući muž pre 23 godine.

"Kada sam imala 18 godina, pobedila sam na izboru za MIS sveta. To je bilo u Londonu, upravo sam napunila 18 godina, bila sam kao dete, pojma nisam imala šta me u životu čeka. A onda mi je moja svekrva kasnije ispričala: "Sećam se da sam te gledala kad si bila na izboru za MIS. Moj muž je voleo da gleda izbore, a Nik je došao i seo pored njega i gledali su taj izbor za MIS na kojem si bila. Nik je tada imao 7 godina!"

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Nik i Prijanka danas uživaju u svojoj velikoj ljubavi, a nedavno su dobili i ćerku.Podsetimo, par je počeo da se zabavlja u maju 2017. godine, a dva meseca kasnije Nik je Prijanku zaprosio za njen rođendan. Prvi izlazak bio je bejzbolskoj utakmici na Dodger Stadiumu.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Pre nego je što zaprosio zanosnu suprugu, Nik je zatvorio jednu prodavnicu slavnog Tiffanyja u Londonu kako bi pronašao savršeni prsten za svoju partnerku koja je od njega starija čak 10 godina.

Iako je Prijanka prelepa žena, javnost nije propustila priliku da se našali se na račun velike razlike u godinama, pa su se tako često mogli čuti komentari kako deluje kao da je majka svom partneru.

Prijanka Čopra
foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Par se venčao u decembru u njenoj rodnoj Indiji, a raskošno slavlje trajalo je tri dana. Par se tada našao na udaru kritika uduruženja PETA zbog korišćenja životinja poput slonova u ceremoniji, a Prijanka se i nekoliko puta presvlačila u raskošne haljine, što su mnogi ocenili kao preterivanje.

O njihovom venčanju pričalo se više nego o ceremoniji princa Harija i Megan Markl, a zanimljivo, Prijanka i Megan nekada su bile bliske prijateljice. Ali, s obzirom na to da jedna drugoj nisu bile na venčanjima, očigledno je njihov odnos zahladnio.

Gde god da se pojave Prijanka i Nik, svuda izazivaju veliku pažnju javnosti:

1 / 7 Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs