GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Ona je definicija PRAVE DAME (ANKETA)

One u imeniku imaju sve najbolje stiliste i modne kreatore ali to ne znači da je svaki njihov stajling za pamćenje.

Moda
Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Ona je definicija PRAVE DAME (ANKETA)
Foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Bilo da idu u nabavku ili se šetaju Njujorkom, one moraju da paze na svaki i najmanji detalj, jer postoji velika vervatnoća da će njihove street style fotografije već nakon nekoliko sati završiti u medijima.

Tako su se ove nedelje na našoj top listi najbolje obučenih našle Niki Hilton, Hejli Biber, nezaobilazna Džej Lo i druge.

1. DŽENIFER LOPEZ

Jedna od žena koja ne prestaju da nas inspirišu je definitivno Džej Lo, a ove nedelje je ponela savršene farmerice koje su trend br 1 ove godine i stoje ama baš svakoj ženi.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

2. NIKI HILTON

Rođena sestra Paris Hilton. žena koja se udala u dinastiju Rokfeler, ove nedelje je posetila modnu reviju brenda Šanel u Los Anđelesu i tom prilikom obukla upravo jednu haljinu te modne kuće.

Niki Hilton
foto: Profimedia

3. HEJLI BIBER

Hejli je inspiracija mladim devojkama. Ona nosi sve ono što je bilo popularno devedesetih godina, sa primesom nekih novih detalja, poput zlatnog minimalističkog nakita i šminke koja je tu taman toliko da izgleda sveže.

hejli biber
foto: Profimedia

4. PRIJANKA ČOPRA

Jedna od najlepših žena u Holivudu prošetala je pravu damsku haljinu sa dubokim dekolteom, a ceo stajling začinila retro sunčanim naočarima sa belim okvirom. Savršeno, zar ne?

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

5. DAJANA KITON

Ona je savršena! Njen stil je samo njen. Dajana Kiton se ove nedelje pojavila na premijeri svog novog filma "Bookclub-Next Chapter" i na crvenom tepihz ukrala sve poglede - kao i uvek.

Dajana Kiton
foto: Profimedia

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs