GROZAN POTEZ BENA AFLEKA PREMA DŽEJ LO ZAČUDIO PLANETU: 10 znakova koji pokazuju da muž ne voli svoju ženu

Nakon novog snimka koji je brzo postao viralan, mnogi se pitaju da li je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka u krizi.

Ljubav
14:42h Autor:
GROZAN POTEZ BENA AFLEKA PREMA DŽEJ LO ZAČUDIO PLANETU: 10 znakova koji pokazuju da muž ne voli svoju ženu
Da li je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka u krizi?, Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Snimak u kome Ben Aflek besno zalupi vratima od automobila u kome se nalazi njegova supruga Dženifer Lopez, obišao je svet za tili čas.

Glumac nije prestajao da se mršti dok su ih paparaci snimali tokom odlaska na kafu, a situacija je "kulminirala" neočekivano, što je mnoge navelo da se zapitaju šta u njihovom braku nije u redu.

Naime, Aflek je džentlmenski otvorio vrata svojoj supruzi, međutim, krenuo je da zatvara vrata još i pre nego što je ušla, da bi to potom uradio na veoma pompezan način - zalupivši joj ih gotovo u "facu".

Naravno, komentari nisu izostali, a iako je jasno da je Aflek vidno iznerviran paparacima koji ih prate u stopu, mnogi su pisali da je znao kakva je situacija kada je ponovo uplovio u vezu sa Dženifer Lopez, te da "nema potrebe da se ovako ponaša".

Ben je bio prilično besan
Ben je bio prilično besan foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme stiče se utisak da stvari između njih nisu najbolje, počev od premijere njenog filma, kada je proveravala da li pije, preko dodele Gremija kada je ga je Lopezova konstantno opominjala za ponašanje, pa sve do ovog skorašnjeg "incidenta".

1 / 8 Foto: Profimedia

"Ovako izgleda nezadovoljan čovek", "Ne razumem ovo ponašanje", "Ali način na koji je zalupio vratima, ovo je užas", "Izgleda tako "srećno"","Ovo nije ljubav", "Kako je zalupio vratima... nešto tu nije kako treba", pisali su ljudi ispod snimka koji je pogledalo nekoliko miliona ljudi.

Mnogi komentarišu Benovo sve češće nezadovoljstvo
Mnogi komentarišu Benovo sve češće nezadovoljstvo foto: Profimedia

Da li u njihovom odnosu postoje problemi, ili mu je prosto samo previše toga što ih svuda prate u stopu znaju samo Ben i Dženifer, ipak stručnjaci tvrde da ovakvo ponašanje može biti jedan od jasnih pokazatelja da tu baš i nema ljubavi ili da su emocije jednostavno "isparile".

Šta još može biti znak da vas partner više ne voli?

1. On/a zahteva sve više vremena i prostora za sebe

Osećate se kao da vas izbegava. Možda neće doći kući posle posla ili uvek ima neke drugačije planove za vikend. Ipak, bez obzira koje izgovore koristi, sve je teže povezati se s njim/njom.

2. Prestao/la je da se trudi i radi stvari za vas

Ipak, i kada obeća da će vam pomoći ili učiniti nešto za vas, nikada to zaista ne uradi. Emocionalno se potpuno povlači.

Partner nije zainteresovan za vas
Partner nije zainteresovan za vas foto: Shutterstock

3. Kada govori o vašoj vezi, to zvuči beznadežno i negativno

Kada vas partner/ka voli, trudiće se da poboljša stvari u vezi kada se pojavi problem. No, kako se hladi, taj ton se menja. Često će se zapitati da li je veza uopšte vredna truda, ili će jednostavno reći da više nije srećan/na.

4. Komunikacija je napetija ili više ne postoji

Nekada je bio/bila koketan/na i pričljiv/a, sada je povučen/a i razgovori su kratki.

5. Način na koji se nosi sa konfliktima se promenio

Svaki par rešava sukobe na svoj način. Neki parovi su kao psi i mačke, drugi se ponašaju mirno i trezveno. Kako se ljubav hladi, tako se hladi i želja za upravljanjem konfliktom. Ili potpuno prestane da se svađa, ili će tražiti svađe tamo gde ih nema – i to postaje razlog zašto mora da bude sam/a.

Sve čepći konflikti
Sve čepći konflikti foto: Shutterstock

6. Nije mu/joj više do povezivanja

Znate kada pokušavate da se povežete tokom dana. Kada flertujete sa njim/njom, pošaljete mu/joj poruku ili zabavan video, upućujete mu/joj određeni pogled ili pružate dodir. Stručnjaci ne preporučuju da brojite koliko puta vas je partner/ka ignorisao/la. Ali ako se to dešava redovno, to je najverovatnije znak da su se emocije ohladile.

7. Nema više fizičke bliskosti

Naravno, postoji mnogo razloga koji mogu dovesti do manje aktivnog i uzbudljivog seksualnog života. Međutim, ako osećate da je strast potpuno zamrla, a partner/ka nije zainteresovan/a da je oživi – možda se emocije hlade ili su prešle u „cimersku” vezu.

8. Postao/la je neobično zaštitnički nastrojen/a prema svom telefonu

Kada ste razdvojeni, on/a retko komunicira sa vama, a kada ste zajedno, on/a je zalepljen/a za telefon. Možda zato što ne želi da se suoči sa vama. Međutim, ako u njegovom/njenom životu postoji druga osoba, on/a će biti posebno zaštitnički nastrojen/a prema telefonu.

Skrivanje telefona može biti jedan od razloga za uzbunu
Skrivanje telefona može biti jedan od razloga za uzbunu foto: Shutterstock

9. Više ne komunicira sa vama

Komunikacija je potpuno zamrla. On/a više ne deli svoje misli i osećanja sa vama kao što je to nekada činio/la. Ipak, ako ne razgovarate o situaciji, kasnije ćete zažaliti.

10. Otvoreno kaže da više ne oseća emocije prema vama

Možda je emocionalno i fizički udaljen/a, ali najveći pokazatelj da vas više ne voli je, naravno, ako vam to iskreno kaže. Ako se to dogodi, nemojte misliti da izmišlja. Vi ste sa osobom koja vas više ne voli onako kako vas je nekada volela i vreme je da krenete dalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs