"MUŽ MI JE AVION, A MENE NAZIVAJU RUŽNIM PAČETOM" Kažu da je prosečna i da ga ne zaslužuje, a ona puca od SAMOPOUZDANJA

Devojka se često susreće sa negativnim komentarima na račun braka, a sve zbog njenog izgleda.

Ljubav
10:57h Autor:
"MUŽ MI JE AVION, A MENE NAZIVAJU RUŽNIM PAČETOM" Kažu da je prosečna i da ga ne zaslužuje, a ona puca od SAMOPOUZDANJA
Devojku prosečnog izgleda vređaju zbog zgodnog muža, Foto: Printscreenn/instagram

Već smo pisalo o Ališi Mekarvel iz Kanade koja u pažnji koju dobija kad se sa suprugom Skotom pojavi u javnosti, iako se po društvenim mrežama često žali da je ljudi vređaju zbog debljine i govore kako joj je "muž previše zgodan za nju".

Slična stvar dešava se i korisnici TikToka po imenu Hejzel Mekbrajd koja je na pomeutoj mreži je otkrila da joj je sadašnji muž "pravi avion", a da njoj često govore da pored njega izgleda kao "ružno pače.

@hazelmcbrideauthor I wanted to stitch the original video but it wasn't allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple ♬ original sound - Emily Bonani

"Kada ćemo videti nenormalno zgodne muškarce sa ženama prosečnog izgleda?", upitala je Hejzel svoje pratioce na TikToku. Mnogi su joj se javili u komentarima i poručili joj da je i ona prelepa, piše The Sun.

"Ne vidim ženu prosečnog izgleda. Vidim dve predivne osobe", bio je jedan od komentara.

Druga osoba je dodala: "Možda mu je stalo do unutrašnje lepote umesto do izgleda“, na šta mu je Hejzel šaljivo odgovorila: "Možda zato što je njegova ličnost tako prosečna, a ja sam savršena".

Naime, nju često u komentarima pitaju da li joj je najpre veza, a sada brak lažan, da je Pol gej, da je kao ružno pače... Posle 4 godine se navikla na sve ružne komenare.

Hejzel je otkrila da je jako sigurna u sebe i u svoju vezu. Ona i Pol upoznali su se pre više od četiri godine dok je ona radila na Tenerifima, a on je bio na godišnjem odmoru.

Žive u Holandiji i planiraju da uskoro zasnuju porodicu, a venčali su se prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs