MILENA POPOVIĆ BLISTA U ZAGRLJAJU IGORA JURIĆA: Više ne kriju koliko su srećni, a svi komentarišu JEDNU STVAR

Milena Popović i Igor Jurić više ne kriju koliko su srećni jedno pored drugog, a dokaz tome je i nova zajednička fotografija.

Ljubav
22:19h Autor:
MILENA POPOVIĆ BLISTA U ZAGRLJAJU IGORA JURIĆA: Više ne kriju koliko su srećni, a svi komentarišu JEDNU STVAR
Milena Popović objavila zajedničku fotografiju sa Igorem Jurićem, Foto: Printscreen/instagram

Vest da su Milena Popović i Igor Jurić u ljubavnoj vezi eksplodirala je na medijskom nebu Srbije, a njih dvoje su se trudili da celu priču drže u tajnosti.

Nakon što je putem društvene mreže Instagram, uz zajedničku fotografiju, otkrila da je u vezi sa Igorom Jurićem, Milena se suočila sa negativnom komentarima, a mnogi su je i osudili.

Milena i Igor u početku su krili svoju vezu od javnosti
Milena i Igor u početku su krili svoju vezu od javnosti foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Milena je u jednom momentu obrisala fotografiju, sve dok nisu „presekli“ i odlučili da zvanično objave da su par.

Milena i Igor više ne kriju da se vole, a u poslednje vreme često objavljuju koliko su srećni zajedno. Pratioci na društvenim mrežama pozdravljaju svaku zajedničku objavu, a tako je bilo i juče kada je Milena objavila novu fotografiju.

"Bravo za vas, tako i treba", "Ljubav pobeđuje sve", "Divni ste zajedno", "Budite uvek tako lepi i srećni", samo su neki od komentara.

Podsetimo, par se upoznao tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, a tragedije kroz koje su oboje prošli - on nakon gubitka deteta, a ona nakon gubitka supruga - zbližile su ih do danas.

Tako sada Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak srećnom paru, a mnogi su primetili da Milena nikad bolje nije izgledala, te da joj ljubav mnogo prija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs