POSLE NJEGA SE NIJE UDAVALA

IMALI SU VENČANJE IZ BAJKE U ČAMCU I VOLELI SU SE DECENIJU: Bivši muž Tanje Vojtehovski je i dalje OZBILNO ZGODAN DASA

Bivši suprug Tanje Vojtehovski važi za velikog gospodina u Novom Sadu, koji najviše voli vreme da provodi na reci.

Ljubav
22:24h Autor:
IMALI SU VENČANJE IZ BAJKE U ČAMCU I VOLELI SU SE DECENIJU: Bivši muž Tanje Vojtehovski je i dalje OZBILNO ZGODAN DASA
Ko je bivši muž Tanje Vojtehovski?, Foto: ATA Images

Novinarku britkog jezika Tatjanu Vojtehovski već dugo nismo imali prilike da vidimo na televiziji, iako je autorskim emisijama pomerala granice u svojoj profesiji. Važi za jaku ženu nepokolebljivog stava o čijoj privatnosti se veoma malo zna, dok je sa druge strane donosila gledaocima razne životne priče. Upavo po tome je postala pozntata, a mnogi se verovatno sećaju da se u jednom momentu potpisivala sa dva prezimena.

Tatjana Vojtehovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Naime, voditeljkaj je posle prvog bračnog bordoloma pronašla sreću pored novosadskog svestranog umetnika Srđana Stevanova čiji spisak interesovanja je veoma zanimljiv: mašinstvo, vajarstvo, fotografija, reklamna fotografija, marketing, izdavaštvo, brodogradnja.

Venčale su se 1999. godine, njihova ljubav tragala je skoro deceniju, o suprugu je uvek pričala u superlativu. Ne krije da je zbog Srđana, koji obožava brodove i plovidbu i sama zavolela reku i sve aktivnosti na njoj.

- Uz njega sam i sama zavolela brodove i plovidbu, pa smo se čak i venčali u čamcu na sredini Dunava. Nije što je moje, ali stvarno je bilo venčanje za pamćenje - ispričala je Tatjana jednom prilikom, dok kje među njima još cvetala ljubav.

Isticala je kako je bio veoma brižan prema njenoj ćerci iz prethodne bračne zajednice, nagjašavajući da joj je bio prava očinska figura, jer je uz njega odrasla. A onda je Tatjana sve iznenadila kada je obelodanila 2009. da se razvodi,

- Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom i najmanjem partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj kako vas neko u tome prati. Englezi bi rekli: “To više nije bila moja šolja čaja” - poručila je tim povodom u intervjuu za Story, a Srđan se potom ponovo oženio 2014. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs