ČIM SU SE SMUVALI BASTIJAN JE NATERAO ANU DA URADI JEDNU STVAR: Zbog nje je ostavio devojku, a evo s kim je sve ona bila

Ljubavna priča Ane Ivanović je neverovatna. Oko lepe teniserke frajeri su se otimali, a samo je jedan uspeo da joj ukrade srce.

Ljubav
18:02h Autor:
ČIM SU SE SMUVALI BASTIJAN JE NATERAO ANU DA URADI JEDNU STVAR: Zbog nje je ostavio devojku, a evo s kim je sve ona bila
Ljubavna priča Ane Ivanović, Foto: Profimedia

Slavna tniserka Ana Ivanović podelila je na Instagramu radosnu vest. Naime, ona i njen suprug Bastijan čekaju treće dete, a na fotografiji se može videti stomak. Ljubavni par u braku je dobio dva sina, Leona i Luku, a njihova ljubav važi za jednu od najstabilnijih.

Bastijan se mnogo trudio da osvoji srce prelepe teniserke, a neretko imamo priliku da vidimo koliko poštuje našu tradiciju.

Poznato je da je fudbaler pre Ane bio u dugoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner, za koju se mislilo i da će je odvesti pred oltar. Međutim, upoznao je Anu i stavio tačku na 7-godišnju vezu, a onda je usledio pakao.

Nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela. Međutim, ubrzo je sve došlo na svoje, te su postali jedan od omiljenih parova nemačkim medijima.

Ana i Bastijan
Ana i Bastijanfoto: Profimedia

Susret je bio sudbonosan

Kako se taj susret desio, nemačkom "Bildu" je otkrio trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

"Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu). Neka se deca vole i drže za ruke", rekao je Pešić svojevremeno.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo prijatelji, a Ana sada ne prestaje da priča o njemu. - Govorili su svojevremeno njihovi bliski prijatelji. I upravo svoju vezu započeli su tokom tokom Aninog učešća na "US opena" 2014. godine u Njujorku."

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan se pobrinuo da sve savršeno prođe, te je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice.

Ana i Bastijan
Ana i Bastijanfoto: Profimedia

Da se par verio javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci.

A onda je usledilo bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u "Sala degli Stucchi", dok je drugog dana bilo organizovano crkveno.

1 / 8 Foto: Profimedia

Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom "Alcova Tiepolo Suite" u kojem noć košta 4.950 evra.

Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja.

Anin ljubavni život

Anin ljubavni život oduvek je bio obavijen misterijom, te se o njenim mmcima nije mnogo znalo, a paparaco fotografije se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Njen prvi dečko poznat javnosti navodno je bio teniser Tomi Robredo, sa kojim ju je upoznao Novak Đoković.

Robredo ju je pratio na mečevima kadgod je bio u mogućnosti, a strani mediji su pisali i da je bio u sjajnim odnosima sa Aninom majkom.

Zajedno su i trenirali, međutim, veza ipak nije dugo trajala. Priča se da je čuvenog srcelomca ostavila upravo zbog takođe tenisera - Fernanda Verdaska.

Fernando i Ana bili su it par svog vremena, ali ni ova ljubav nije dugo trajala. Šuška se i da je zbog njega propustila Fed kup, što joj je kasnije zamerila majka Jelene Janković.

"Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju" – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Ni ova veza se nije održala, te se o raskidu šuškalo odmah nakon turnira u Brizbejnu. Ona je nakon izgubljenog meča odmah spakovala kofere i nastavila u Australiju gde je trenirala, te je mnogima sve bilo jasno kada, tada već bivšeg dragog, nije pratila sa tribina. Kako se tada pisalo, Ana je želela da se posveti svojoj karijeri, te je to bio jedini i glavni razlog kraha romanse.

Anu su povezivali i sa golferom Adamom Skotom, Ivanom Paunićem, ali i sa biznismenom Markom Stiltanom, a kojim ju je ponovo, upoznao Novak. Emocije su brzo buknule, a slavna teniserka ga je veoma brzo i upoznala sa porodicom, odnosno, barem se tako šuškalo. Nažalost, veoma brzo usledio je kraj ljubavi - već u junu te godine.

Ipak, sreću je pronašla sa nemačkim fudbalerom, sa kojim je izgradila porodicu.

Bastijan i Ana
Bastijan i Anafoto: Profimedia

"Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno "- rekla je Ana Ivanović za televiziju Nova.

1 / 6 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs