KEJT bLANŠET

VERILI SE POSLE SAMO 3 NEDELJE, A NISU SE PODNOSILI: Najharizmatičnija žena holivuda je uspela u svemu što je zamislila

Glumica Kejt Blanšet pojavila se u javnosti povodom 'New York Film Critics Circle Awards' dodele nagrada.

Ljubav
Autor:
VERILI SE POSLE SAMO 3 NEDELJE, A NISU SE PODNOSILI: Najharizmatičnija žena holivuda je uspela u svemu što je zamislila
Kejt Blanšet i Endrju Apton, Foto: Profimedia

Australijska glumica, Kejt Blanšet (53), ima posebno mesto u Holivudu. Živi život bez skandala, ne vuče pogrešne poteze, nema javne ispade, briljira u svakoj filmskoj ulozi i svojim istančanim ukusom ostavlja sve koleginice iza sebe.

Kejt Blanšet
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Iako je svoj glumački put započela u pozorištu, film ju je uveo u Holivud u kojem je ona oduvek savršeno plivala. Retko je možemo videti u javnosti pa je zato mnoge prijatno iznenadila njezna nedavna poseta na 'New York Film Critics Circle Awards' dodeli nagrada u Njujorku gde je svojom jednostavnom crnom modnom kombinacijom.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Osim besprekorne karijere, i njen ljubavni život je bez mrlje. Kada je upoznala svog budućeg supruga, scenaristu i reditelja Endrjua Aptona, već je bila dobro poznato ime filmske industrije, a iako su od samih početaka imali mnogo toga zajedničkog, nisu se povezali na prvom susretu.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Šta više, kako je glumica rekla u jednom intervjuu 2013. godine: 'Tada je on mislio da sam ja povučena, a ja sam mislila da je on arogantan'. Kako je tada opisala, presudno je bilo jedno veče kada su zajedno s prijateljima otišli na kasnonoćnu partiju pokera kada su shvatili da među njima postoji itekakva hemija. Upravo je tada pao i njihov prvi poljubac.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Od tada, stvari su se veoma brzo odvijale, a kako je glumica otkrila u emisiji kod Elen De Dženeres, njihovo je zabavljanje trajalo samo 21 dan.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

'Nakon tri dana, okrenuo se prema meni dok smo bili u krevetu. Rekao mi je: 'Kejt...', a ja sam pomislila: 'Sra*e, pitaće me da se udam za njega i moraću da kažem "da". A zatim je rekao: "Gladan sam. Da li želiš nešto da pojedeš?". Ali, nakon 21 dana, pitao me da se udam za njega i tada sam rekla "da", otkrila je glumica.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Venčali su se 1997 godine i zajedno su od tada, a dobili su i četvoro dece - Dašiela Džona 2001. godine, Romana 2004. godine, Ignatiusa Martina 2008. godine, a usvojili su i ćerku Idit Vivijan Patriciju 2015. godine.

Kejt Blanšet
foto: Profimedia

U decembru 2020. godine glumica je progovorila o njihovom putovanju kroz koje su prošli kada su usvajali ćerku i opisala ga kao "predivnim" jer su u svoju porodicu doveli i jednu savršenu devojčicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs