vivika foks i 50 sent

ZAVEO JU JE PRED CELIM SVETOM, PA JE ISTO TAKO I OSTAVIO: Fatalna glumica tvrdi da i danas voli čuvenog repera

Bili su jedan od najomiljenijih parova ali njihova veza je pukla i pre nego što je postala ono čemu su oboje težili

Ljubav
Autor:
ZAVEO JU JE PRED CELIM SVETOM, PA JE ISTO TAKO I OSTAVIO: Fatalna glumica tvrdi da i danas voli čuvenog repera
Vivika Foks, Foto: GHOST / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najlepših žena u Holivudu koja se proslavila u romantičnim filmovima, Vivika Foks i 50 Sent su bili jedan od parova u šou biznisu o kojima se non stop pisalo početkom 2000-tih godina. Glumica i reper su u vezi bili samo nekoliko meseci, a o njihovom početku i kraju veze se i dan danas priča.

Vivka i 50 Sent su bili zajedno 2003. godine.

Svoju naklonost prema njoj je prvi put pokazao na dodeli BET nagrada 2003. kada je na sceni primao nagradi i zahvaljivao se svojoj publici, pa na samom kraju dodao: „I želeo bih da se zahvalim Viviki Foks što je obukla tu haljinu."

Ubrzo nakon toga, njegov tim je došao do njenih ljudi i njih dvoje su se povezali telefonom i tako ubrzo započeli ljubavnu vezu. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju i zaista su privukli pažnju javnosti kada su zajedno prošetali crvenim tepihom na MTV VMA dodeli nagrada 2003. godine.

Razmišljajući o njihovoj vezi, Vivika je ispričala: „Glavna stvar koja je uništila vezu je to što smo jednostavno izašli previše u javnost, prebrzo. „Ljubav koju sam imala prema njemu — i još do danas — uvek će... On je bio ljubav mog života. Priznajem to bez ikakvih rezervi“. Vivick je prokomentarisala: „On će uvek imati posebno mesto u mom srcu."

Zašto su raskinuli?

Vivika se rado seća te veze, ali njihov raskid je bio malo neobičan. Ona se seća da su se meseci uspešnog zabavljanja promenili nakon dodele Svetskih muzičkih nagrada u oktobru 2003. Prema njoj, 50 Sent je gostovao na radiju i ispričao da su raskinuli, a prijatelj joj je to preneo.

Ona tvrdi da njih dvoje nikada nisu imali raskid oči u oči. „Kada se sada osvrnem na to, shvatam da je on ponovo postao onaj čvrst momak.

"Zato što smo se zaista mnogo voleli u to vreme."

Njih dvoje su neko vreme bili ogorčeni, ali su se pomirili 2017. godine

Šta je 50 Sent rekao o tome da je ljubav života prelepe glumice?

Kada je čuo kako ga njegova bivša opisuje kao ljubav, rekao je: "Nikad mi ne smeta kada to kaže." „U vreme kada smo se zapravo povezali, bili smo nesvesni svega drugog. 50 Sent se složio sa Vivikom da je izlazak u javnost uništio njihovu vezu. Objasnio je: „Bilo je tako neprijatno sa svima drugima - kada te guraju i vuku u različitim pravcima, a sve to nije ni njena odluka." „Njen publicista bi rekao: „Uradi ovo“. Ova osoba, 'Uradi ovo.' I onda kažete: "U redu. Ovo nije prava stvar."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs