konačno zaljubljen

MILJENIKA ŽENA SU POVREDILE 2 SLAVNE DAME, POSLE BOLNIH UDARACA JE SVIMA SLAMAO SRCA: Sreću našao pored 16 godina mlađe

Džejk Džilenhol nije imao baš sreće u ljubavi, sve dok 2018. nije upoznao francusku manekenku.

Ljubav
14:53h Autor:
MILJENIKA ŽENA SU POVREDILE 2 SLAVNE DAME, POSLE BOLNIH UDARACA JE SVIMA SLAMAO SRCA: Sreću našao pored 16 godina mlađe
Buran ljubavni život Džejka Džilenhola, Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džejk Džilenhol danas puni 42 godine, a i dalje slovi za jednog od najpoželjnijih holivudski glumaca. Međutim, iako mnogi misle da je on bio taj koji slamao srce pripadnicama lepšeg pola, zapravo je situacija bila drugačije - dve slave dame su ga jako povredile, a od tih "udaraca" mu je bilo potrebo dosta vremena da se oporavi.

Plavooki miljenik žena je od tinejdžerske zvezde i čudaka postao zavodnik na čiji šarm su slabe brojne devojke. A iako se mediji trude da saznaju svaki njegov korak, glumcu polazi za rukom da sačuva svoju privatnost od očiju javnosti.

Prva velika ljubav - Kristen Danst

A posebno se čini da su mi neka bitna iskustva iz prošlosti veoma bolna tema. Naime, prva velika Džejkova ljubav bila je Kristen Danst. Njihova romansa je trajala od 2002. do 2004. i to je ujedno bila glumčeva najduža veza. U Kirsten se zaljubio sa samo 22 godine, a u tom momentu je ova dama bila mnogo veća zvezda od njega - glumila je u "Spidermanu" i u "Osmehu Mona Lise".

Navodno je ljubav pukla zbog toga što Džejk nikada nije želeo izlaziti u noćne klubove, već je radije uživao u vlaši vina kod kuće i gledanju art filmova. Nakon nekog vremena, Kirsten je to postalo dosadno, pa ga je ostavila. Posebnu ju je u toj odluci podržala njena mama, jer je glumca smatrala snobom i preforsiranim intelektualcem. Nisu ostali čak ni u prijateljskim odnosima, prijatelji, ali glumica je godinama nakon prekida izjavila kako će on uvek biti "ljubav njenog života" i time mnoge ostavila u čudu.

Druga velika ljubav - Ris Viderspun

Džejku je raskid sa glumicom veoma teško podneo. Izlazio je sa mnogim manekenkama i glumicama, da bi 2007. upoznao svoju drugu veliku ljubav - Ris Viderspun. Par se upoznao na snimanju filma u Maroku, a tada se šarmantna glumica upravo razvela. Ubrzo su počeli i da žive zajedno, glumac se lepo slagao i sa Risinom decom iz prvog braka. Idila je potrajala manje od dve godine.

Nakon što ju je zaprosio, Ris ga je odbila, a veza im se od tada urušavati munjevitom brzinom. Taj prekid 2009. godine za Džejka je bio je još bolniji, jer je glumac bio potpuno spreman uploviti u bračnu luku i skrasiti se, no nije imao sreće. To je bila prekretnica u njegovom životu, jer je nakon Reese počeo serijski slamati srca lepotica.

Pronašao sreću pored 16 godina mlađe

Sada je u vezi s francuskim modelom Žen Kadijom (26), brinetom o kojoj javnost ne zna mnogo. Više je nego očigledno da ova lepotica odudara od svih pretgodnih glumčevih devojaka, jer je dosad većinom ljubio plavuše, a u srećnoj su vezi već gotovo 4 godine.

Iako su dugo krili njihovu romansu, ove su se godine su se , konačno, na crvenim tepisima počeli pojavljivati zajedno. Ali, brojni fanovi sumnjaju u opstanak ove veze, jer je Džejk stariji od Žen 16 godina. Glumcu se slično desilo i sa Tejlor Svift, između njih je bila razlika od jedne decenije, a on je imao druge prioritete u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs