neverovatna priča!

ČUVAO JU JE OD SVEGA, PA I OD TOGA DA JE TEŠKO BOLESTAN: Ljubavna priča Marka Rafala i njegove žene tera suze na oči

Sve velike ljubavne priče imaju neki element koji nas tera da pomislimo da su previše dobre da bi bile istinite. Njihovi likovi stoje jedni uz druge u najtežim periodima, a život Marka Rafala izgleda kao da je scenario nekog filma.

Ljubav
Autor:
ČUVAO JU JE OD SVEGA, PA I OD TOGA DA JE TEŠKO BOLESTAN: Ljubavna priča Marka Rafala i njegove žene tera suze na oči
Foto: Profimedia

Ovaj 54-godišnji glumac prošao je kroz više izazova nego što smo ikada mogli da sanjamo, ali njegova supruga, Sanrajz, uvek je bila onaj zračak sunca koji je ulepšao čak i njegove najmračnije dane.

Sanrajz je uvek ohrabrivala Marka, kada više nije verovao u sebe

Možda znamo Rafala kao Neverovatnog Hulka, ali glumac je zapravo prilično skroman kada govori o tome ko je pravi superheroj u njegovom životu. Rafaolo i Samer su se slučajno sreli 1998. godine i to na ulici. Mark je prolazio kroz težak period u svom životu i borio se da postane glumac. „Živeo sam na đubrištui nisam imao čak ni vozačku dozvolu ni kreditnu karticu. Mislila je da sam u totalnom haosu, ali je verovala u mene i stalno me bodrila“, priseća se poznati glumac. "Ne znam da li bih uspeo bez nje."

Mark Rafalo
foto: Profimedia

Rafalo je odmah osetio iskru i znao je da je ona prava. „Video sam je i pomislio sam, oženiću tu devojku“, rekao je. Međutim, ona mu nije olakšala posao i odbila je njegovu prvu prosidbu. Par je u braku od 2000. godine i ima troje dece. Prvog sina Kina su dobili 2001. godine, a kasnije i dve ćerke Belu 2005. i Odet 2007. godine.

Ona mu je spasila glumačku karijeru

Mark je bio u ranim tridesetim i na zaista niskoj tački svog života kada je upoznao Samer. „Mora da sam bio na audiciji 800 puta, a da nisam dobio ulogu. Čuvao sam bar u Šato Marmontu u Los Anđelesu i video Džonija Depa i Nika Kejdža kako se motaju okolo, izuzetno uspešni, dok sam jedva zarađivao za život“, priznao je Mark. Međutim, postojalo je nešto što nije imao ni Džoni Dep ni Nik Kejdž: Njenu nepokolebljivu podršku.

„Ona je verovala u mene. Ona je rekla: 'Znam da si stvarno dobar glumac', a ja sam rekao: 'Nisi me još videla kako glumim'", odgovorio je poznati gluamac. Na našu sreću, Mark je nastavio da se bori za uloge i već posle nekoliko godina bio 3 puta nominovan za Oskara.

Držimo palčeve u nadi da će uskoro dobiti nagradu koju zaista zaslužuje.

Mark Rafalo
foto: Profimedia

Nešto je krio od nje dok je bila trudna sa njihovim prvim detetom

Jednog dana davne 2001. godine, kada je njegova žena bila trudna sa njihovim prvim detetom, Mark se jednog jutra probudio osećajući nelagodu jer je sanjao da ima tumor na mozgu. Nažalost, ispostavilo se da je to tačno: tumor se nalazio iza njegovog levog uha. Da stvar bude gora, imao je 30% šanse da izgubi funkciju na levoj strani lica.

Mark je dao prednost zdravlju svoje žene i nerođenog deteta nad svojim i odlučio je da joj ne kaže. Kada se Kin rodio, uklonio ga je. Operacija u početku nije bila uspešna, a on je postao paralizovan na levoj strani lica i nije mogao da čuje na levo uvo. Bio je to težak udarac, a glumac je odlučio da neko vreme ostane van sveta šoubiznisa. Ipak, dokazao je svetu od čega je napravljen kada se potpuno oporavio i vratio i postao slavniji nego ikada.

Mark Rafalo
foto: Profimedia

Život mu je bacio još jednu kosku

Ali život mu je priredio još jedan težak izazov. Samo 7 godina nakon što mu je dijagnostikovan tumor na mozgu, izgubio je mlađeg brata. Godine 2008. 39-godišnji frizer Skot Rafalo preminuo je u svom domu na Beverli Hilsu. Mark je tada i tamo zaključio da mu je dosta Los Anđelesa i Rafalovi su se preselili na farmu u državi Njujork.

1 / 5 Foto: Profimedia

Više od dve decenije kasnije, par je i dalje nepobediv

Mark je možda prešao dug put, ali verujemo da je njegovo najveće dostignuće žena koja je stajala uz njega više od 2 decenije. Kako par postiže ravnotežu posle toliko godina, neko bi se mogao zapitati. Rafalovim rečima, „Sanrajz i moja veza: prijateljstvo-brak-ljubav se takođe menja i raste usput. Iskreno, nije bilo bez poteškoća, nedostataka; nije bilo bez radosti ili učenja ili razvoja."

Da li verujete da ljubav može da pobedi sve? Koji je najveći izazov sa kojim ste se vi i vaš partner morali suočiti? Voleli bismo ako biste mogli da podelite nešto o svom ljubavnom životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs