U NJIMA NE UŽIVAJU NI NAJMANJE

ŽENE PROGOVORILE: Ovih 7 poza u seksu ne mogu organski da podnesu!

Žene otkrile u kojim seks pozama uopšte ne uživaju

Ljubav
Autor:
ŽENE PROGOVORILE: Ovih 7 poza u seksu ne mogu organski da podnesu!
Foto: Shutterstock

Obrnuta kaubojka, poza 69 i kašika samo su neke od poza koje žene ne vole preterano da praktikuju. Neke od njih su im neudobne, a za neke smatraju da im ne donose nikakav užitak.

1. Obrnuta kaubojka

Gala (31): Ne znam kako da opišem koliko mi je ta poza očajna, jer je obrnuta od smera moje vagine. Nema šanse da tako postignem orgazam. I, osim toga, momci me često traže da se igram s njihovim testisima dok smo u toj pozi, kao da nemam dovoljno brige dok pokušavam da se usredsredim na sopstveni užitak.

Gebi (26): Ne mogu da uhvatim ritam u toj pozi, a i ugojila sam se pa mi baš nije prijatno da mi partner gleda zadinju odozdo. Ali, volim oralno da ga zadovoljavam.

2. Kaubojka

Dafni (24): Jao, ta poza je toliko dosadna. Ne pruža mi nikakvo zadovoljstvo i totalno je iscrpljujuća. Kako mogu da doživim orgazam kada umirem i znojim se? Moji partneri vode brigu o tome šta ja želim, tako da retko praktikujemo tu pozu.

3. Lotus

Moli (30): U redu, lotus poza nije tako loša, to je vrsta intime. Ono što mrzim kod nje je to što se jedva mogu da se pomerim, ne mogu da doživim orgazam, a moj partner bi stalno tako.

Bria (35): Nije mi loša ta poza, ali ne volim da je radim sa svojim partnerom. On pristane na tu pozu samo zbog mene, što izvuče svu zabavu iz svega. Volela bih da ima isti ukus u seksu kao ja, ali on ne voli lotus. Jesam li čudna?

4. Misionarski

Džesmin (27): Nemam dovoljno stimulacije klitorisa u toj pozi. Mogu da doživim orgazam jedino ako sebi sama pomognem prstima. Najdraže poze su mi pseća (više ležeći) i seks s boka.

Šejla (38): Ne volim misionarku pozu jer se osećam zgnječeno. Ne znam, možda momci s kojima spavam jednostavno nemaju dovoljno snage u gornjem delu tela, uvek se osećam kao da ne mogu da dišem. To jednostavno nije za mene.

5. Kašika

Meri (27): U toj pozi se osećam kao da imam 80 godina, a to nije nimalo seksi. Nekako mi se čini da bi tu pozu trebalo čuvati za starije dane, kada budemo u braku i imamo petoro dece. Mladi smo i živahni tako da je pseća poza ipak bolji izbor.

6. Stojeći

Bjanka (34): Stvarno mrzim bilo koji položaj koji ne uključuje mene na leđima ili da sam ja na njemu. U stajaćoj pozi se mogu da se koncentrišem na seks, stalno razmišljam gde su mi noge i ruke. Na leđima je puno bolje.

Olivija (25): Izbegavam tu pozu kad god mogu. Ta poza je prilično loša, izgleda seksi u filmovima, ali u praksi je vrlo nespretna. Kako se seksati kada je njegov penis 30 centimetara iznad moje vagine?

7. Poza 69

Oliv (24): To mi je čudno i neprijatno. U toj pozi nemoguće se u isto vreme usredsrediti i na njegov i na sopstveni užitak.

Danijel (28): Ja sam niska, a momci s kojima sam izlazila obično su bili visoki, tako da nam je ovaj položaj skoro nemoguće izvesti. Bilo je slučajeva kada je partner bio niži ili dovoljno fleksibilan, ali, bez obzira na to, nekako ne mogu da se koncentrišem na užitak u toj pozi.

Ali (24): Meni ta poza nema nikakvog smisla i odmah kažem da to neću da radim.

Mišel (26): Ne, hvala, moj partner i ja ne volimo tu pozu iako jako volimo seks i uživanje, ali na druge načine, prenosi menshealth.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs