APSTINENCIJA

KAKO DA PREPOZNATE MUŠKARCA KOJI DUGO NIJE BIO SA ŽENOM: Odaje ga OVO!

Tamo gde ima puno agresije, teško zadržive loše energije, bilo usmerene na sebe, bilo na druge - apstinencija se pokazuje na najnegativniji mogući način

Ljubav
13:10h Autor:
KAKO DA PREPOZNATE MUŠKARCA KOJI DUGO NIJE BIO SA ŽENOM: Odaje ga OVO!
Foto: Shutterstock

Razloga zbog kojih muškarac nema partnerku može da bude mnogo, a sledeći znaci pokazuju da on ima problema sa intimnim životom:

1. Teme intimnih odnosa ga fasciniraju

On zna sve o intimnim odnosima, rodnoj ravnopravnosti. Posećuje forume, u stanju je da 90 posto svog vremena provede komentarišući ovu pojavu. Opsednut je temom intimnih odnosa.

2. Bes

Tamo gde se bes pojavljuje niotkuda, najverovatnije postoji neispunjena ili potisnuta potreba. Tamo gde postoji bes "na sve žene" ili samo ako koristi reč "žene" - to je alarm da sa njegovim ličnim životom nešto nije kako treba.

3. Pronalazi mane ženama

Dan za danom on ženama nalazi sve više nedostataka, a to je veštački izazvana odbojnost jer ih trenutno nema u njegovom životu.

S druge strane i pretvaranje određene žene u boginju, a da ta ista osoba ne oseća bliskost sa tim muškarcem je problematična i ukazuje na nedostatak seksa u životu muškarca.

4. Pokušava da objasni samonametnutu apstinenciju

Često se pravda rečima: "Sve su žene sponzoruše, a ja nisma bogat!" ili "Samo 2 posto žena se uda iz ljubavi, a one koje to rade su već zauzete."

Ali generalno - tamo gde ima puno agresivne, teško održive energije, usmerene prema sebi, prema drugima - apstinencija postoji i to je već uzelo maha.

Pojedini muškarci nedostatak seksa nadomešćuju kreativnim radom u kancelariji i to je sjajno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs