Neverovatno

KAD OSTANETE BEZ SEKSA: Evo šta se dešava sa vašim telom!

Redovan seksualni život ima niz prednosti, a nedostatak istog uništava njeno zdravlje

Škola sexa
21:44h Autor:
KAD OSTANETE BEZ SEKSA: Evo šta se dešava sa vašim telom!
Foto: Shutterstock

Evo nekih posledica po žensku telo i psihu, do kojih dolazi kada ostanete bez seksa:

Osećaćete se beskorisno

Najgore osećanje na svetu je kad shvatite da nikome niste potrebni, a to se događa ako nemate intimne momente sa voljenim čovekom. Osećaćete se depresivno i tužno. Suprotno tome, redovan seks je odličan lek za depresiju i stres.

Imaćete čudne snove

Odsustvo seksa dovodi do opsesivnih snova i fantazija povezanih sa seksom ili orgazmom.

Biće vam teže da se razbudite

Nema zadovoljstva, osećaćete se lenjo i depresivno. Nećete hteti da izađete iz kreveta. Muškarci će imati problem sa ejakulacijom zajedno sa niskom željom za seksom, dok će žene imati problema sa postizanjem orgazma.

Nivo stresa će porasti

Seks je jedan od najboljih lekova za stresa. Aktivan seksualni život pomaže u smanjenju nivoa hormona stresa u vašem telu.

Povećava se rizik od raka

Rak prostate je jedna od najčešćih oblika raka kod muškaraca. Statistika kaže da 1 od7 muškraca ima dijagnozu rak prostate. Život bez seksa na duži period može da poveća rizik od raka prostate.

Imaćete problema u vezi ili braku

Normalan porodični život nije moguć bez seksa. Prema istraživanju, to je jedan od glavnih razloga za razvod. Kada retko praktikujete seks sa bračnim partnerom vi se udaljavate jedno od drugog, i privlačnost tražite na drugom mestu.

Počećete da gubite želju za seksom

Seksualni nagon nestaje. Ako duže nemate seks, to znači da ne stimulišete svoje polne organe, što dovodi do smanjenja seksualnih hormona i smanjenje seksualne želje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs