MALE MUŠKE TAJNE

TO ŠTO VAS VOLI, NE ZNAČI DA JE OSLEPEO: 10 stvari koje vam muškarac nikada neće priznati!

Čak i ako u vezi postoji odlična komunikacija, postoje stvari koje većina muškaraca nikada neće priznati svojim partnerkama.

Ljubav i zavođenje
09:35h Autor:
TO ŠTO VAS VOLI, NE ZNAČI DA JE OSLEPEO: 10 stvari koje vam muškarac nikada neće priznati!
Foto: Shutterstock

Neke stvari muškarci smatraju da je bolje prećutati, iz narazličitijih razloga. Neke će prikriti iz, videćete, sasvim očiglednih razloga, a druge iz malo manje očiglednih...

1. Volimo samouverene žene

Muškarci doživljavaju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima da li ste odevene po zadnjoj modi. Svaki od njih želi da vidi ženu koju voli, obučenu u privlačnom stilu, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako to da uradim

“Biti muškarac” u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh. Moraju da budu jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li znaju da poprave nešto u kući.

4. Osećamo se izgubljeno kada postavljate zamršena pitanja

Žene vole da postavljaju pitanja kao što je: Da li sam debela?, a istovremeno prave tužnu grimasu, ali zadržavaju prodoran pogled. Reči ne mogu da opišu koliko muškarci mrze da odgovaraju na ovakva pitanja, prenose mediji.

5. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoja osećanja a ako vide svoju ženu da koketira s drugim tipom, neće odati nijednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire.

6. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac takođe neće propustiti taj kvalitet. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas. Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slepim.

7. Mi vas proučavamo

Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom venčanice. Lagano koketiranje, šale i osmesi su samo znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvek.

8. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene.

9. Mi smo majstori u skrivanju svojih osećanja

Vrhunac romantičnog filma koji tera žene u suze može da utiče na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

10. Ne napuštamo vas bez razloga

Muškarac nikada neće otići ako je zainteresovan. On ne radi ništa bez razloga. A, ako napusti nekoga s kim se dobro osećao, ne može to da učini odjednom – takva žena ima posebno mesto u njegovom srcu.

(Stil.kurir.rs/Krstarica)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs