saznajte više

Provedite Dan zaljubljenih na originalan način: Ovakav sastanak nikada nećete zaboraviti!

Kako je dobro biti spreman unapred, evo 14 predloga koji će vam pomoći da na originalan način proslavite 14. februar, iliti da ulepšate Dan zaljubljenih.

Ljubav
Autor:
Provedite Dan zaljubljenih na originalan način: Ovakav sastanak nikada nećete zaboraviti!
Foto: Shutterstock

Pripremite doručak u krevetu

Idealan način da započnete dan jeste da voljenoj osobi priredite doručak u krevetu. Neka se tu nađu sve omiljene đakonije, kao i mini vaza sa cvećem.

Svratite u lokalnu knjižaru

Čitanja nikad dosta, pa će lepa aktivnost biti zajednički odlazak u knjižaru. To je ujedno sjajna prilika da svojoj drugoj polovini kupite poklon.

Pogledajte nekoliko izložbi

Prednost dajte galerijama, muzejima, i izložbama koje vi ili vaš partner/partnerka niste stigli da vidite. Posebnu pažnju obratite na mlađu generaciju umetnika.

Organizujte filmski maraton

Očekivani izbor jesu ljubavni filmovi, ali vi se baš zato odlučite na neki drugi žanr, na primer horor. Naravno, ne zaboravite na kokice!

Igrajte društvene igre

Čoveče ne ljuti se, šah, karte, mice, domine, stoni fudbal… Postoji toliko zabavnih igara za dva učesnika, u šta se apsolutno ubrajaju i razne video igre.

Obiđite vintidž i second-hand radnje

U pitanju ne moraju biti mesta na kojima se nalazi isključivo garderoba, već i predmeti, knjige, ploče, i druge zanimljive starudije.

Čekirajte neku od pivnica

Preporuka je da probate lokalno pivo i domaće brendove. Kako biste se dodatno zabavili, prednost dajte pivnicama koje imaju pikado i bilijar.

Takmičite se u kuvanju

Ovo nije pravo takmičenje, već prilika da se uz malo kompeticije oboje potrudite. Obavezno kuvajte zajedno, jer će to učiniti da večera bude još romantičnija.

Idite na vožnju biciklom

Fizička aktivnost je uvek dobrodošla, te tako i za Dan zaljubljenih. Biciklima se provozajte pored reke, kroz šumu, ili nepoznati deo grada.

Razmislite o klizanju

Ako je ijedan sport romantičan i relaksirajuć, onda je to klizanje. U paru je sve lepše, zato se uputite ka najbližem klizalištu.

Napravite kućnu žurku za dvoje

Plešite uz omiljenu muziku, pevajte karaoke, napravite koktele, i ukrasite kuću balonima. Jednom rečju, učinite sve što inače radite kad pravite žurku.

Priuštite sebi vikend van grada

Pošto ove godine 14. februar pada u nedelju, imate savršen izgovor da odete negde za vikend. Spa centar i seoski turizam su dobri izbori, kao i kampovanje u prirodi.

Posmatrajte zvezde

Ako usled lokacije i smoga niste u stanju da vidite zvezde, onda ih barem posmatrajte preko aplikacije Night Sky.

Volontirajte!

Ljubav je najbolja onda kada se deli. Zbog toga vi i vaša voljena osoba volontirajte u narodnoj kuhinji, svratištu za decu, azilu za životinje, ili bilo gde gde će vaša pomoć nekome puno značiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs