Taj ludi svet

Mlada priznala da je tokom venčanja nosila tajni vibrator kojim je upravljao mladoženja: To mi je bila najbolja odluka!

Mlada iz Australije tvrdi kako je na dan venčanja nosila tajni vibrator, a upravljač za isti nalazio se u rukama njenog supruga

Ljubav
Autor:
Mlada priznala da je tokom venčanja nosila tajni vibrator kojim je upravljao mladoženja: To mi je bila najbolja odluka!
Foto: Shutterstock

Mladenci su venčanje organizovali u Australiji kako bi okupili porodicu i prijatelje koji nisu mogli da dođu na njihovo venčanje u Americi, koje je bilo tradicionalnije i na kojem su bili mladini roditelji.

Kako je ovo bilo njihovo drugo venčanje, par je odlučio da malo "začini" stvari. Muž je predložio da njegova žena nosi tajni vibrator tokom cele ceremonije i proslave. Nevesta je u početku pristala, misleći da se radi o šali, ali nekoliko dana pre svadbe, mladoženja je kupio novi vibrator kojim je mogao da upravlja sa telefona.

Testirali su ga kako bi se uverili da je "nivo zvuka bio diskretan", a tokom cele svadbene noći, mladoženja se pretvarao da "proverava poruke ili fotografiše", dok je zapravo pokretao tajni vibrator.

"Ovo je bila moja najbolja odluka u životu (naravno, pored udaje za mog muža)," ispričala je oduševljena nevesta.

U početku je mlada mislila da je njen dragi zaboravio na vibrator, sve dok nije ustala da održi govor. Kada je ustala da kaže par reči, njen suprug je iskoristio priliku da se zabavi.

"U početku je bilo suptilno i ne toliko interzivno kao da nisam mogla da se priberem," rekla je mlada. Ali kada je došla do kraja govora, mladoženja je promenio režim rada uređaja, a mlada je izjavila: "Kada je to uradio, potpuno sam izgubila pojam o tome šta treba da kažem i počla sam se vrpoljiti kao da želim u toalet."

Kada je završila govor, mladoženja je odustao do kontrolisanja vibratora sve do plesa: "Tada sam zamalo doživela orgazam usred plesnog podijuma, bukvalno okružena porodicom i prijateljima! To je bila najbolja predigra u mom životu, " priznala je mlada, piše The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs