stavila sebe ispred mlade

Pravila se da je najbolja prijateljica, a onda joj je upropastila venčanje: Ovako nešto se ne oprašta!

Pripreme su trajale 2 godine!

Zanimljivosti
Autor:
Pravila se da je najbolja prijateljica, a onda joj je upropastila venčanje: Ovako nešto se ne oprašta!
Foto: Profimedia

Ono što bi trebalo da bude najlepši dan u životu svake žene, za jednu mladu se pretvorio u noćnu moru. Venčanje joj je upropastila deveruša i dugogodišnja prijateljica, koja je ne mareći za njena osećanja stavila sebe u centar pažnje.

Iako joj je čak dve godine pomagala sa pripremama za venčanje, na samo jutro svečanosti odbila je da uzme čašicu alkohola u čast pozitivne zdravice. Kada su je mlada i ostale deveruše upitale za razlog, saopštila im je da je trudna.

"Naravno da sam bila srećna zbog nje, ali odjednom je ceo fokus pao na nju i niko se više nije obazirao na to da treba da se spremimo za moje venčanje", rekla je ogorčena mlada.

Budući da je tek bio početak dana, mlada je odlučila da razočaranje ostavi po strani, ali pravi šok tek je usledio. Kada je došao fotograf, umesto da pozira s buketom u ruci, deveruša je odlučila da se drži za trudnički stomak, iako on još nije bio ni vidljiv.

Za vreme zdravice na samoj svečanosti, vest o trudnoći odlučila je da podeli sa svim zvanicama.

"Kao mladina dugogodišnja prijateljica, čast mi je da najavim kako sam upravo nju izabrala za kumu mom detetu koje stiže na leto", završila je svoj govor.

Mlada je priznala kako se posle venčanja udaljila od prijateljice i kako je ona počela da je naziva razmaženim derištem koje misli da se ceo svet vrti oko nje. Mlada se na celu situaciju požalila na sajtu Reddit, a brojni korisnici poručili su joj da je u pravu što se ljuti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs