Neophodno predznanje

On bi sve, a nije sposoban ni za šta: Prepoznajte neodlučnog muškarca!

Ako niste u stanju da sa njim napravite dogovor oko najprostije stvari na svetu - seksa, onda znajte da je vreme da prekinete kontakt
Ljubav i zavođenje
11:28h
On bi sve, a nije sposoban ni za šta: Prepoznajte neodlučnog muškarca!
Foto: Shutterstock

Naravno da i ovoga puta pišemo o muškarcima. Svako novo poznanstvo sa muškarcem egzotičnije je i uzbudljivije od safarija u Africi. Stoga "mužjaci" su nam neiscrpna inspiracija, piše Minja Marđonović za Cosmopolitan.rs.

Neodlučni ljudi postoje i jako su iritantni, ali opet nema ništa gore od neodlučnog muškarca. To su oni što na sva pitanja imaju uvek isti odgovor, a to je: ”Možda DA možda NE”. To njihovo možda je ništa drugo nego neodlučno DA i još neodlučnije NE, spojeno u jedno MOŽDA.

Savršena vagina: Muškarci utvrdili kako izgleda, a vi ćete zaplakati od smeha!

Oni bi sve, a opet ne bi ništa jer ih sve mrzi a malo šta im odgovara. Kada ne žele nešto onda kažu da ne mogu i da ne stižu ništa, a kada kažu da mogu i da stižu, onda to čine isključivo onda kada vi ne možete ili ne stižete. To je jedan krug pakla, po kojem i u kojem oni obožavaju da se vrte jer njih MOŽDA vodi kroz život.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ako niste u stanju da sa muškarcem napravite dogovor oko najprostije stvari na svetu - seksa, onda znajte da je vreme da tog istog muškarca pošaljete u "recycle bin", i da odmah ispraznite kantu kako on ne bi imao mogućnost da vam se nadalje meša u život i vreme sa svojim nimalo zanimljivim MOŽDA DA MOŽDA NE. Neodlučnost je neprijatelj svake zabave, pa i ove erotske. Odgovori uvek moraju biti jasni, jer sve što je između DA i NE ne može da dođe u obzir.

Ma dajte molim vas. Ko još ima vremena, danas, nekoga da čeka? Uostalom, na šta smo spale? Da trpimo muška nećkanja i molimo za obostrana zadovoljstva?

Kad nastupe dani bez seksa: Škorpija traži prijateljice noći, Ribe vrište!

Hajmo, sledeći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs