Zanimljivo istraživanje

Donji veš i karakter: Sa kakvim muškarcem imate posla?

Ko nosi bokserice, a ko slip gaćice i koji frajeri se najviše boje promena
Ljubav i zavođenje
19:34h Autor:
Donji veš i karakter: Sa kakvim muškarcem imate posla?
Foto: Shutterstock

Izbor donjeg veša otkriva karakter. I dok su o ženskom ispisane tomovi knjiga, njegov izbor je retko bio na repertoaru.

Međutim, ekipa sa sajta The Huffington Post uradila je duhovitu analizu muškog izbora i otkrila šta bokserice, slip gaćice ili, pak, one klasične govore o muškarcu.

10 kvaliteta koje muškarci traže u vama: Ovo je prava žena!

BoksericeMuškarac koji najčešće nosi bokserice je isti onaj koji se ne libi da pojede komad stare pice, nikada u stanu nema WC papira, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. Obožava da nosi donji veš sa ludim natpisima ili likovima iz crtaća, što znači da je i dalje jedanaestogodišnjak u duši koji nikad neće odrasti.

Slip gaćiceOvaj muškarac sve drži pod kontrolom, on zna kada treba biti elegantan, a kad se može opustiti. On redovno vežba i neće sebi dopustiti da mu se salo preliva preko ivice. Slip gaćice bira muškarac koji tačno zna šta želi.

Obične gaćice

Muškarac koji nosi obične gaćice ne može da ostaviti prošlost iza sebe i usresredi se na budućnost. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva što pokazuje da nije sklon promenama i voli da igra na sigurno. Ovaj tip muškarca se najčešće povezuje sa očevima i dedovima kada je vrsta donjeg veša itekako bila ograničena.

Bez donjeg vešaTo što muškarac ne nosi veš, nije znak njegovog seksepila, već je verovatnije da je u pitanju samo to da je lenj. Ili nije stigao da opere veš. Ako ne stigne ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

Visoko čelo, tanke usne, spojene obrve: Pročitajte ljude na osnovu lica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs